Ce s-a descoperit la doi kilometri de locul accidentului în care a murit Dan Condrea

O nouă descoperire care a iscat mai multe semne de întrebare în cazul accidentului de maşină în care a murit Dan Condrea, patron al Hexi Pharma. O scrumieră de la un Opel, modelul condus de...
03.06.2016 | 12:01
Ce sa descoperit la doi kilometri de locul accidentului in care a murit Dan Condrea

O nouă descoperire care a iscat mai multe semne de întrebare în cazul accidentului de maşină în care a murit Dan Condrea, patron al Hexi Pharma. O scrumieră de la un Opel, modelul condus de Dan Condrea, a fost găsită de jurnalistul Radu Soviani la doi kilometri de locul accidentului. Întrebările s-au iscat mai ales pentru că Dan Condrea nu era fumător.

„Am vrut să văd unde putea să întoarcă Dan Condrea făcând 13 ture (…). Cei care au fost acolo văd că nu e loc foarte mult să întorci, e un loc înainte de betonieră şi celălalt loc este chiar înainte de calea ferată. Aici am tras pe dreapta şi un prieten a zis hai să ne uitam… erau o mulţime de mucuri de ţigară (…).Este o scrumieră pentru modelul Opel. Am chemat Poliţia. S-ar putea dovedi că mai era cineva cu Dan Condrea. Este o probă extraordinară dacă se dovedeşte că scrumiera aparţine maşinii lui Dan Condrea”, a spus Radu Soviani.

Totuşi, maşina folosită în accident era o maşină de la firmă, de la Hexi Pharma, aşadar cine a condus-o înainte de Dan Condrea putea fi fumător. Este greu însă de înţeles cum a ajuns scrumiera la doi kilometri depărtare.

Procurorii Parchetului General, cei care anchetează moartea lui Dan Condrea au descoperit că înainte de a se izbi cu viteză ameţitoare de un copac de pe marginea DN 101, afaceristul a făcut nu mai puţin de 13 ture între Buftea şi Corbeanca! Totul în ceva mai mult de o oră.

Sursă: www.libertatea.ro