BARCA-JUVE. Chiellini-Suarez, împăcarea istorică de pe Nou Camp

În urmă cu trei ani, la turneul final al CM din Brazilia, partida dintre Italia şi Uruguay, din cadrul ultimei etape a grupei D, a ieşit în evidenţă printr-un incident mai rar petrecut pe un teren de fotbal şi la asemenea nivel.

Internaţionalul uruguayan Luis Suarez l-a muşcat de umăr pe fundaşul Giorgio Chiellini, care, la rândul său, i-a aplicat un cot în figură. Ambii s-au prăvălit apoi, Chiellini ţinându-se de umăr, Suarez cu mâna la maxilar. Dar nici unul dintre ei nu a fost eliminat de către arbitrul mexican Rodriguez. Fapta lui Suarez, care era recidivist cu astfel de apucături, a fost sancţionată cu suspendare de 9 meciuri la echipa naţională şi 4 luni la echipa de club.

1403633055755_lc_galleryImage_Italy_s_Giorgio_Chiellini

Cei doi s-au reîntâlnit după acel neplăcut episod cu prilejul dublei manşe din sferturile de finală ale Ligii Campionilor în această lună. Unele case de pariuri au căutat oferta senzaţională, cotă 51 pentru ca episodul să se repete. Însă, la Torino cei doi s-au preocupat de fotbal, fără a exista nici un incident.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Returul de miercuri seară, de pe Camp Nou, a oferit un nou prilej pentru un duel Chiellini-Suarez. Şi de această dată disputa a fost sportivă, iar la final, în drumul spre cabine, s-a petrecut cel mai frumos moment. Chiellini s-a apropiat de Suarez pentru a-l consola şi cei doi au făcut schimb de tricouri, îngropând securea războiului.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Botoşani - Craiova
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091