Life

Ce să nu faci în timpul Eclipsei de Soare din 21 iunie, în funcție de zodie

20.06.2020 | 14:41
Ce sa nu faci in timpul Eclipsei de Soare din 21 iunie in functie de zodie
Ce să nu faci în timpul Eclipsei de Soare din 21 iunie, în funcție de zodie
ADVERTISEMENT

Eclipsa de Soare din 21 iunie va produce efecte majore în viața mai multor zodii. Fanatik vă va spune ce nu este bine să faci în această zi și sfaturile de care ar trebui să țină cont toți nativii pentru a avea o zi reușită.

Eclipsa parțială de Soare, din 21 iunie 2020, va fi vizibilă şi în România. Fenomenul va începe la ora 08.15, cu maximum de acoperire la 08.43 și se va încheia la 09.12. Tot în această zi este și Lună Nouă în Rac.

ADVERTISEMENT

Acest fenomen va avea efecte semnificative în viața mai multor zodii, cele mai vulnerabile fiind zodiile de apă,  Racii, Scorpionii și Peștii. Eclipsa inelară apare atunci când Soarele și Luna sunt aliniate exact cu Pământul.

Sfaturile astrelor pentru fiecare zodie, în timpul Eclipsei de Soare din 21 iunie

Berbec

Vor avea loc schimbări majore legate de casă și familie. Nu sunt recomandate mutările radicale, renovări de casă, schimbarea mașinii.

ADVERTISEMENT

Taur

Eclipsa vă influențează relațiile cu familia, dar și cu persoanele apropiate. Comunicarea sub toate formele ei și poate susține proiecte în acest domeniu la care unii dintre voi vă gândiți încă din 2018.

Gemeni

Vă faceți griji legate de bani și partea financiară, investiții. Poate fi o perioadă în care obțineți locul de muncă pe care vi-l doriți, să primiți o mărire de salariu sau un client important.

ADVERTISEMENT

Rac

Puteți folosi energia eclipsei pentru a face ceea ce este important pentru suflectul vostru, ceea ce este cu adevărat important pentru voi și care poate aduce schimbări esențiale, majore, în existența voastră.

Leu

Eclipsa vă îndeamnă să vă odihniți, dar aveți grijă să nu picați în letargie. Este o oportunitate extraordinară să renunțați la ceea ce vă ține în loc, să vă gândiți cum să lăsați în urmă la ceea ce vă împiedică să vă dezvoltați la potențialul vostru real.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Atenția voastră se îndreaptă spre viața socială și prieteni. Este posibil ca un prieten vechi să iasă din viața voastră, iar un altul nou să vină, iar în acest caz vă veți da seama că viața merge înainte și evoluați împreună cu ea.

Balanță

Eclipsa Solară are loc în casa carierei voastre, așa că puteți folosi următoarea perioadă pentru a vă căuta un nou loc de muncă sau să încercați să obțineți o promovare. Veți avea energia necesară pentru a demonstra ce sunteți capabili.

Scorpion

Atenția voastră se va îndrepta către orizonturi noi. Unii dintre voi veți realiza că este timpul să vă întoarceți la învățătură, alții veți fi interesați de practici spirituale. Unii veți primi vești despre o plecare în străinătate.

Săgetător

Fie veți decide să mergeți mai departe alături de partenerul vostru, fie că este cazul să o porniți pe drumuri diferite. Eclipsa amplifică pasiunea, gelozia, dependențele, sau dorința de control. Posibile vești despre credite, banii partenerilor sau moșteniri.

Capricorn

Vă surâde șansa spre o nouă relație sau un nou proiect. Pot vea loc discuții despre o logodnă, căsătorie, sau un angajament important. Sunteți aproape de a vă îndeplini visul.

Vărsător

Eclipsavă aduce oportunități legate de serviciu, fie veți prelua un proiect important, demarați o nouă afacere, fie veți găsi un nou loc de muncă avantajos. Nu vă neglijați sănătatea.

Pești

Eclipsa din 21 iunie vă sporește pasiunea în dragoste. Cei singuri pot avea șansa să își întâlnească perechea mult așteptată, sau pot experimenta legături noi. Nu vă pierdeți capul.

ADVERTISEMENT