Life

Ce să nu faci în timpul lui Jupiter retrograd în Berbec, în funcție de zodie. Atenționări pentru Capricorni

Află ce să nu faci în timpul lui Jupiter retrograd în Berbec, fenomen astrologic care se va produce la sfârșitul lunii, mai exact pe 28 iulie 2022. Cine și ce atenționări primește?
26.07.2022 | 14:09
Ce sa nu faci in timpul lui Jupiter retrograd in Berbec in functie de zodie Atentionari pentru Capricorni
Jupiter retrograd în Berbec: ce să nu faci. Foto: moonomens.com
ADVERTISEMENT

Jupiter devine retrograd în zodia Berbec pe 28 iulie 2022. Fenomenul astrologic vine cu atenționări destul de importante pentru majoritatea nativilor. Iată ce nu e bine să faci în perioada care urmează.

Jupiter retrograd în Berbec: ce să nu faci

Zodia Berbec: Nu te mai încăpățâna să împarți dreptatea după cum îți convine ție. Jupiter vine cu o serie de lecții de viață și îți va arăta unde greșești și la ce ar trebui să renunți pentru a fi ferit de probleme.

ADVERTISEMENT

Taur: Nu poți fugi de asumarea unor responsabilități, mai ales dacă oamenii se bazează pe tine la serviciu. Ai de făcut câteva alegeri în perioada care vine, alegeri cruciale.

Gemeni: Tu ai harul de a ieși din orice bucluc. Îți folosești cu iscusință talentul oratoric. Nu te lăsa manipulat de nimeni. Vor încerca unii să te îmbrobodească, să te facă să crezi anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Rac: Te focusezi mai mult pe muncă și mai puțin pe viața de familie. Nu neglija chestiunile pe care le ai de rezolvat acasă.

Zodia Leu: Nu ignora nemulțumirile pe care le au prietenii cu privire la acțiunile tale. Chiar și un gest poate fi deranjant uneori.

ADVERTISEMENT

Fecioară: În cazul tău, retrogradarea lui Jupiter vine cu provocarea de a face lucruri mărețe cu resurse puține spre deloc. Nu uita să îți folosești creativitatea.

Capricorni, nu fugiți de greșelile trecutului!

Balanță: Nu ridica tonul în discuțiile pe care le vei purta cu persoane care nu îți sunt foarte dragi. Mai bine ignoră-i pe cei pe care nu-i placi deloc.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Nu te ambala din orice. Investighează înainte de toate fiecare detaliu pe care vrei să-l dezbați.

Săgetător: Fenomenul din 28 iulie nu te vizează în mod direct. Cu toate acestea, astrele îți recomandă să nu te apuci de mai multe lucruri în același timp.

Capricorn: Te lovești de răutățile unor oameni față de care nu ai avut nici tu cel mai exemplar comportament. Nu fugi de greșelile trecutului, ci înfruntă-le!

Vărsător: Renunță la egoism. Poți pierde prieteni și bani din cauza faptului că te gândești doar la tine.

Pești: Jupiter retrograd îți arată care sunt oamenii de care ar trebui să te ferești de acum înainte. Unii se vor dovedi a fi falși prieteni. Nu te mai deschide oricui!

ADVERTISEMENT