Life

Ce să nu faci în timpul lui Mercur retrograd în zodia Gemeni ca să îți meargă bine

Află ce să nu faci în timpul lui Mercur retrograd în zodia Gemeni, fenomen astrologic pe cale să debuteze din 10 mai 2022. Este o perioadă în care trebuie să fim atenți la tot ce facem și spunem.
04.05.2022 | 11:54
Ce sa nu faci in timpul lui Mercur retrograd in zodia Gemeni ca sa iti mearga bine
Ce să nu faci pe timp de Mercur retrograd în zodia Gemeni. Foto: womanandhome.com
ADVERTISEMENT

Îți spunem ce să nu faci în perioada lui Mercur retrograd în zodia Gemeni, din 10 mai, ca să îți meargă bine. Planeta repară anumite greșeli pe care le-am făcut în trecut și ne atenționează cu privire la alegerile pe care trebuie să le luăm cu mai multă rațiune.

Ce să nu faci în timpul lui Mercur retrograd în Gemeni

Berbec: Nu te ascunde în spatele altora. Mercur îți dă ocazia să ieși în față și să te exprimi fără teamă. Este o ocazie unică pentru tine. Taur: Primești câteva lecții de viață din 10 mai. Cea mai importantă este să nu intri în bârfe din care nu te mai poate scoate nimeni!

ADVERTISEMENT

Gemeni: Nu-ți face planuri gândindu-te la niște bani pe care nu îi ai. Bazează-te pe lucrurile de care ești 100% sigur. Rac: Nu-ți fie teamă să schimbi regulile dacă simți că nu ți se potrivesc. Colegii de muncă ți-ar putea mulțumi pentru inițiative.

Leu: Totul pare să fie roz pentru tine. Mercur retrograd îți aduce o șansă unică pentru a crește din punct de vedere profesional. Nu îți fie frică să te bucuri de lucrurile frumoase. Fecioară: Modul în care dialoghezi cu cei din jur va trasa o linie clară în relațiile cu oamenii. Nu uita că vorba dulce mult aduce!

ADVERTISEMENT

Vărsători, nu ezitați să investiți cu cap!

Zodia Balanță: Nu le mai cere altora ceea ce tu nu ai fi dispus să le oferi vreodată. Scorpion: Totul decurge bine în viața ta. Există și o excepție. Mercur te îndeamnă să fii mai atent la excesele financiare, la felul în care îți satisfaci anumite capricii. Banii se vor termina la un moment dat.

Săgetător: Ai nevoie de un restart major din punct de vedere profesional. Nu da cu piciorul șansei care îți apare după data de 10 mai. Capricorn: Comunicarea cu cei din jur poate fi una deficitară. Nu lăsa loc de interpretare atunci când vrei să fii înțeles.

ADVERTISEMENT

Vărsător: Este o perioadă benefică pentru tine, mai ales din punct de vedere financiar. Nu ezita să faci acele investiții de care te-ai ferit până acum.

Pești: Mercur retrograd scoate la iveală calitățile, dar și defectele tale. Nu te lăuda singur, ci lasă ca rezultatele faptelor tale să vorbească.

ADVERTISEMENT