Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din Balanță din 16 octombrie. Atenție, Raci!

14.10.2020 | 12:53
Ce sa nu faci in timpul Lunii Noi din Balanta din 16 octombrie Atentie Raci
ADVERTISEMENT

Află ce să nu faci în timpul Lunii Noi care se va produce în zodia Balanță pe 16 octombrie! Racii primesc un avertisment destul de dur din partea astrelor, iar celelalte zodii primesc și ele îndemnuri prețioase.

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din 16 octombrie

Berbec: Nu te lăsa sedus de val, ci încearcă să ții picioarele pe pământ. Este un moment bun să demonstrezi că acționezi cu prudență.

ADVERTISEMENT

Taur: Lasă grijile la o parte și trăiește momentul așa cum este. Nu mai pune răul în față. Vezi partea plină a paharului.

Gemeni: Nu încurca borcanele și fii foarte atent atunci când lansezi acuzații, mai ales la adresa anumitor prieteni.

ADVERTISEMENT

Rac: Nu scoate banii din buzunar pentru investiții căci nu este o perioadă foarte bună. Multe capcane ai în față, așa că ai grijă pe unde pășești.

Leii trebuie să fie mai modești

Leu: Nu te lăuda cu reușitele celorlalți. Mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală și riști să rămâi cu buza umflată.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Nu îi judeca pe ceilalți gândindu-te că toată lumea are aceleași concepții despre viață ca tine.

Balanță: Nu pune paie pe foc în discuțiile în contradictoriu apărute în familie între persoane din generații diferite.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Nu spune niciodată niciodată, așa că mai bine înarmează-te cu răbdare și o să vezi că până și cele mai complicate probleme pot fi rezolvate.

Săgetător. Nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard. Nu știi să apreciezi ceea ce ai și riști să pierzi mult.

Capricorn: Nu căuta scuze pentru anumite comentarii răutăcioase pe care le faci. Asumă-ți opiniile și argumentează-le dacă tot le arunci.

Vărsător: Nu te supune doar de dragul supunerii. Dacă ai încredere cu adevărat într-un anumit proiect, atunci dedică-te.

Pești: Nu te închide în tine, ci încearcă să spui ce nu îți convine. Comunicarea este soluția pentru a ieși din starea proastă în care tot tu te-ai băgat.

 

ADVERTISEMENT