ADVERTISEMENT
Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din Capricorn din 13 ianuarie 2021, în funcție de zodie. Atenție la acte!

Autor: Dan Suta | 12.01.2021 | 18:20
Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din Capricorn din 13 ianuarie 2021, în funcție de zodie. Atenție la acte!
Lună Nouă în Capricorn pe 13 ianuarie. Foto: foreverconscious.com

Află ce să nu faci în timpul Lunii Noi din Capricorn, fenomen care se va produce pe 13 ianuarie. Pentru multe zodii este o zi extrem de importantă din punct de vedere profesional, una în care trebuie să aibă grijă la tot ce ține de documente.

ADVERTISEMENT

Berbec: Nu te mai scuza dacă oamenii nu îți înțeleg faptele și motivația care stă în spatele lor. Nu uita că cine se scuză se acuză.

Taur: Nu te lua la ceartă cu superiorii de la locul de muncă, mai ales dacă ești în așteptarea unui răspuns în ceea ce privește contractul tău. Dacă ai solicitat recent o mărire salarială, ar fi bine să ai răbdare, să aștepți răspunsul, să nu îți retezi singur șansa la creștere.

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din Capricorn de pe 13 ianuarie

Gemeni: Nu căuta vinovați în jurul tău pentru gândurile care nu-ți dau pace. Este momentul să fii mai atent la propriile tale idei și la cum le transmiți.

ADVERTISEMENT

Rac: Nu ezita să rupi pentru totdeauna legătura cu acel trecut toxic, cu acele persoane ale zilei de ieri care nu ți-au adus decât suferință.

Leu: Nu te aventura în prea multe locuri și nu face promisiuni, căci Luna Nouă, chiar dacă nu te afectează în aparență, poate să te bage în bucluc dacă întinzi prea mult coarda. Trebuie să fii foarte atent la anumite documente care țin de locul de muncă sau de proprietatea ta privată.

Vărsători, atenție maximă la cum lucrează karma!

Fecioară: Nu renunța la principiile tale puternice, oricât de învechite ar fi pentru majoritatea celor care nu înțeleg, de fapt, sistemul tău de gândire și raportare la Univers.

ADVERTISEMENT

Balanță: Nu te mai pune pe locul doi, chiar dacă familia își are locul în inima ta. Luna Nouă îți aduce acel suflu de care aveai nevoie pentru a deveni independent în primul rând emoțional.

Scorpion: Nu te mai victimiza pentru a obține anumite favoruri căci nu te va ajuta la absolut nimic. 2021 este un altfel de an, unul în care trebuie să acționezi diferit.

ADVERTISEMENT

Săgetător: Nu te panica pentru sănătatea celor din jur, chiar dacă energiile Lunii Noi accentuează anumite predispoziții la stres. Fii pozitiv.

Capricorn: Nu ridica tonul la persoana iubită, ci explică-i cu cuvintele sale care este scopul tău profesional. Poate că unele drumuri nu converg, dar pot fi expuse încât fiecare să știe ce are de făcut în paralel. Atenție mare la ce hârtii semnezi azi!

ADVERTISEMENT

Vărsător: Nu cleveti împotriva altcuiva, căci toate lucrurile rele care se fac pe timp de Lună Nouă se vor răsfrânge asupra ta când îți va fi lumea mai dragă.

Pești: Nu îți mai neglija organismul și fii atent la semnalele pe care ți le dă creierul în această perioadă.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!