Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din Fecioară de pe 17 septembrie. Trei zodii sunt avertizate

16.09.2020 | 10:34
Ce sa nu faci in timpul Lunii Noi din Fecioara de pe 17 septembrie Trei zodii sunt avertizate
ADVERTISEMENT

Află ce să nu faci în timpul Lunii Noi din Fecioară care se va produce pe 17 septembrie, fenomenul astrologic care marchează începutul toamnei astronomice. Pentru trei zodii se arată avertismente destul de dure.

Ce să nu faci pe timpul Lunii Noi în Fecioară

Berbec: Nu te implica în discuții în care nu ai ce căuta. Este momentul să te detașezi de problemele și conflictele celor din jurul tău.

ADVERTISEMENT

Taur: Uneori pleci de la concepții greșite la drum, iar din cauza asta ai mult de pătimit. Renunță la imaginația prea bogată măcar pentru o zi.

Gemeni: Ești una din cele trei zodii pentru care astrele vin cu avertisment. Atenție la cum cheltuiești banii!

ADVERTISEMENT

Rac: În timpul Lunii Noi în Fecioară, ar fi bine să îți stăpânești pornirile nervoase, să cântărești bine accesele cauzate de gelozie, căci s-ar putea ca unele lucruri să nu fie așa cum le crezi tu.

Leu: Nu căuta nod în papură persoanei iubite dacă ai pierdut un joc sau într-un conflict verbal cu ea. Asumă-ți limitele.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Nu face promisiuni despre care nu ai idee cum se vor concretiza. E important să înveți să trăiești în continuare prezentul.

Balanțelor, atenție la vicii!

Balanță: Și tu primești un mare avertisment din partea astrelor. Atenție la vicii!

Scorpion: Nu te certa cu nimeni în ziua de 17 septembrie deoarece orice bătălie este pierdută din start. Ar fi bine să intri în stand-by câteva zile, să păstrezi o tăcere inteligentă.

ADVERTISEMENT

Săgetător: Nu te mai consuma pentru toate nimicurile. Au suficiente motive pentru care merită să mergi mai departe, suficiente motive de bucurie încât să-ți umbrească niște fleacuri fericirea.

Capricorn: Nu pleca la drum nepregătit. Dacă ai o întâlnire programată pe 17 septembrie, ar fi bine să te informezi foarte bine. Documentarea e tot ce îți lipsește acum.

Vărsător: Nu mai visa cu ochii deschiși și apucă-te de treabă. Timpul trece și nu de multe ori în favoarea noastră.

Pești: Nu uita să le mulțumești celor din jur pentru ajutorul primit. O vorbă de mulțumire îi poate face extrem de fericiți pe mulți.

ADVERTISEMENT