Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din Leu de pe 19 august. Atenție, Gemeni și Raci!

17.08.2020 | 18:25
Ce sa nu faci in timpul Lunii Noi din Leu de pe 19 august Atentie Gemeni si Raci
ADVERTISEMENT

Află ce să nu faci în timpul Lunii Noi din Leu care se va produce pe 19 august! Marele eveniment astrologic vine să ne amintească un lucru important: trebuie să existe măsură în toate.

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din Leu, pe 19 august

Berbec: Nu căuta vinovați pentru greșelile tale. Asumă-ți responsabilitățile și vei vedea că totul se va clarifica în doi timpi și trei mișcări.

ADVERTISEMENT

Taur: Ai nevoie de o reconciliere cu tine însuți. Abia după ce te vei accepta 100% cu defecte și calități vei putea să începi viața pe care ți-o dorești de atâta timp.

Gemeni: Trebuie să fii foarte atent la lucrurile pe care le spui, căci uneori vorbește gura fără tine. Luna Nouă te face mai irascibil.

ADVERTISEMENT

Rac: Nu pleca de la preconcepții în drumul tău spre glorie, căci te vei pierde după primul pas făcut. Ai nevoie de mai multă documentare.

Capricornii trebuie să evite drumețiile

Leu: Luna Nouă te ajută să te echilibrezi puțin, dar ar fi indicat să nu te culci pe o ureche.

Fecioară: Nu renunța ușor la ceea ce crezi, mai ales dacă observi că încep să apară micile rezultate. Ai un rol foarte important în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Balanță: Pune pe primul loc lucrurile cu adevărat esențiale și lasă mizilicurile deoparte.

Scorpion: Nu te uita în trecut cu mânie, ci privește spre viitor cu optimism.

Săgetător: Nu dramatiza situația în care te afli, ci încearcă să cauți soluții cât mai apropiate de felul în care gândești, dar fără tam-tam.

Capricorn: Ar fi bine să nu pornești la drum mare, căci Luna Nouă de pe 19 august îți poate aduce multe obstacole în drum. E bine să te ferești de călătorii.

ADVERTISEMENT

Vărsător: Nu face promisiuni despre care nu ai idee dacă le poți duce la bun sfârșit. Lasă valul care te ia deoparte și fii mai serios.

Pești: Nu reduce totul la persoana ta. Unele lucruri se pot schimba și fără viziunea ta.

ADVERTISEMENT