Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din Rac din 20 iulie, în funcție de zodie. Fecioare și Pești, atenție!

16.07.2020 | 10:37
Ce sa nu faci in timpul Lunii Noi din Rac din 20 iulie in functie de zodie Fecioare si Pesti atentie
ADVERTISEMENT

Luna Nouă din 20 iulie în zodia Rac aduce câteva schimbări și momente esențiale în viețile noastre. Îți spunem ce nu e bine să faci atunci, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din Rac din 20 iulie, zodie cu zodie

Berbec: Nu înceta să mai faci sacrificii pentru a-ți fi bine. Nu lăsa garda jos tocmai acum când mai e atât de puțin până la rezultatul mult așteptat.

ADVERTISEMENT

Taur. Nu este bine să iei decizii sub impact emoțional. Luna Nouă își va pune amprenta serios asupra comunicării cu familia și felul în care te raportezi la cei dragi.

Gemeni: Nu lăsa lucrurile de izbeliște dacă le poți face într-o zi. Unele dintre treburile abandonate se pot aduna și nu îți va conveni să pierzi timpul după aceea, când îți va fi lumea mai dragă. Luna Nouă te învață să fii mai responsabil.

ADVERTISEMENT

Rac: Lasă trecutul în urmă și încearcă să uiți acea iubire imposibilă ocupându-te de altceva. Ieși în oraș, cunoaște oameni noi, du-te la plajă. Nu se știe de unde iese o nouă iubire.

Peștii n-au voie să lenevească, Fecioarele trebuie să renunțe la excese

Leu: Nu îți mai expune ego-ul în fața unor persoane care nu vor altceva de la tine în afară de rezultate și îndeplinirea promisiunilor făcute.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Renunță pentru o zi la excese, la vicii de tot felul, fie că e vorba de prea multă cafea, zahăr sau tutun. E timpul pentru o curățare atât fizică, dar și spirituală, iar asta o poți face cel mai bine pe timp de Lună Nouă.

Balanță: Nu te mai răsti la cei din jur dacă vrei să te faci auzit. Nu tot timpul tonul face muzica.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Nu te culca pe o ureche, chiar dacă acum lucrurile stau nițel mai bine din punct de vedere financiar. La fel ca în cazul Fecioarelor, evită excesele.

Săgetător: Nu îți mai face tot felul de griji despre starea de sănătate a celor din jur, căci nu există niciun motiv. Concentrează-te pe lucruri spirituale.

Capricorn: Chiar dacă începi să faci ce îți taie capul, nu te purta urât cu cei care îți cer ajutorul. Dacă nu vrei să le fi aproape unor persoane, mai bine spune-le frumos, nu sfidător.

Vărsător: Nu lua decizii la nervi. Cântărește bine lucrurile asupra cărora trebuie să te hotărăști azi.

Pești: Nu lenevi. Peștii care lenevesc pe timp de Lună Nouă nu vor avea noroc la bani toată luna următoare. Fă toată ziua ceva, apucă-te de treburi prin casă, fă mișcare, citește. Este bine să îți ții creierul și corpul ocupate.

ADVERTISEMENT