Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Balanță, pe 26 septembrie 2022. La ce trebuie să fie atenți Peștii

Află ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Balanță, pe 26 septembrie 2022. Pentru mulți e un fenomen de bun augur!
19.09.2022 | 10:46
Ce sa nu faci in timpul Lunii Noi din zodia Balanta pe 26 septembrie 2022 La ce trebuie sa fie atenti Pestii
Lună Nouă în zodia Balanță pw 26 septembrie 2022. Foto: foereverconscious.com
ADVERTISEMENT

Îți spunem ce să nu faci pe timp de Lună Nouă în zodia Balanță, eveniment astral care se va produce pe 26 septembrie 2022. Multe semne zodiacale trebuie să fie extrem de atente la ce scot pe gură, căci vorbele lor pot fi interpretate.

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Balanță pe 26 septembrie 2022

Berbec: Nu îți întrerupe partenerul de conversație dacă nu ai ceva important de adăugat. Este bine să mai și asculți din când în când, să vezi până la capăt ce mesaje ți se transmit.

ADVERTISEMENT

Taur: Momentele pe care le petreci cu cei dragi sunt unice pe 26 septembrie. Nu îți căuta altă treabă, ci profită de atmosfera plăcută de acasă.

Gemeni: Nu mai risipi banii pe lucruri de care nu ai nevoie cu adevărat. Pot apărea o serie de situații complicate din punct de vedere financiar din cauza mâinii tale largi.

ADVERTISEMENT

Zodia Rac: Nu îți fie teamă să recunoști anumite greșeli pe care le-ai făcut. O greșeală recunoscută este întotdeauna pe jumătate iertată!

Zodia Leu: Nu renunța la ideile tale doar ca să le faci pe plac celor din jur. Este cazul să te impui, însă fă-o cu diplomație, cu maximă atenție ca să nu rănești anumite persoane.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Dacă vrea cineva să te scoată în oraș, nu refuza! E bine să mai ieși din când în când din zona ta de confort.

Balanță: Dacă vrei să te integrezi într-un nou anturaj, nu te lăsa păcălit de aparențe. Zâmbește, fii diplomat, dar nu îți pierde spiritul de observator.

ADVERTISEMENT

Scorpionii trebuie să acționeze mai mult

Scorpion: Lenea e cucoană mare, dar nu e tocmai bine să te lași condus de ea! Acționează, implică-te mai mult în activitățile pe care le ai de dus la bun sfârșit.

Săgetător: Ai șarmul tău, ai ceva aparte, așa că nu îți mai faci griji inutile. Reușești să te faci plăcut fără să te dichisești într-un mod exagerat.

Capricorn: Nu te băga în scandaluri cu care nu ai nicio legătură. Este momentul să stai în banca ta. Te mănâncă limba, însă de data asta ar fi bine să strângi din dinți.

Vărsător: Pentru tine vine o situație destul de complicată la nivel emoțional. Nu te lăsa manipulat de cei din jurul tău. Ascultă-ți mai mult inima înainte să acționezi.

Pești: Trebuie să fii extrem de atent la ce dorințe îți pui. Unele dintre ele se pot îndeplini chiar în secunda a doua, așa că vezi ce îți dorești!

ADVERTISEMENT