Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Fecioară, pe 27 august 2022. Atenționări pentru Pești

Află ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Fecioară, fenomen astrologic care se va produce pe 27 august 2022. Mai mulți nativi primesc tot felul de avertismente.
24.08.2022 | 10:46
Ce sa nu faci in timpul Lunii Noi din zodia Fecioara pe 27 august 2022 Atentionari pentru Pesti
Lună Nouă în zodia Fecioară pe 27 august 2022. Foto: foreverconscious.com
ADVERTISEMENT

Îți spunem ce nu e bine să faci pe timp de Lună Nouă în zodia Fecioară, la ce anume ar trebui să fii mai atent în perioada care urmează.

Ce să nu faci pe timp de Lună Nouă în zodia Fecioară

Berbec: Nu te mai fofila atunci când trebuie să iei decizii importante. Dacă vrei să faci o schimbare, atunci înarmează-te cu energie și răbdare și totul va veni apoi de la sine.

ADVERTISEMENT

Zodia Taur: Nu ar strica să recunoști greșelile pe care le-ai făcut față de cei dragi. Un astfel de gest îți poate aduce liniștea sufletească de care aveai nevoie.

Gemeni: Nu te mai plânge de orice fleac. Aspectele astrologice sunt favorabile pentru tine, mai ales din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Rac: Luna Nouă nu îți aduce situații tocmai prietenoase. Dispoziția ta e una destul de fragilă pentru a asculta ce spun cei din jurul tău. Nu depune prea multe eforturi dacă nu te simți în stare.

Zodia Leu: Nu te lăuda prea mult cu reușitele tale, chiar dacă sunt remarcabile. Lasă ca rezultatele să vorbească de la sine.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Te așteaptă o perioadă de-a dreptul inedită din multe puncte de vedere. Nu îți fie teamă să te exprimi, să ai îndoieli, să te bagi în seamă cu lumea.

Săgetători, atenție la cum cheltuiți banii!

Balanță: Nu spune nu unei noi iubiri, o iubire care îți poate aduce exact ce îți lipsea.

Scorpion: Nu te mai frământa dacă unele lucruri nu îți ies din prima. Este momentul să dai dovadă de mai multă maturitate.

ADVERTISEMENT

Săgetător: Banii vin la tine cu ușurință, însă felul în care sunt cheltuiți depinde doar de tine. Nu îi arunca pe mizilicuri!

Capricorn: 27 august nu e o zi ușoară pentru tine. Nu te implica în discuții cu șefii!

Vărsător: Nu e exclus să trebuiască să schimbi foaia de dragul înțelegerii cu persoana iubită. Trebuie să dovedești că îl înțelegi pe cel de lângă tine.

Pești: Astrele îți atrag atenția asupra soluțiilor dificile pe care trebuie să le iei pentru ca mai încolo să-ți găsești liniștea. Nu fugi de răspunderi!

ADVERTISEMENT