Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Leu de pe 28 iulie 2022. Racii au nevoie de o pauză în viața lor

Îți spunem ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Leu, fenomen astrologic care se va produce pe 28 iulie 2022. Racii trebuie să se odihnească mai mult, să fie mai relaxați.
20.07.2022 | 11:33
Ce sa nu faci in timpul Lunii Noi din zodia Leu de pe 28 iulie 2022 Racii au nevoie de o pauza in viata lor
Lună Nouă în zodia Leu: ce să nu faci pe 28 iulie 2022. Foto: foreverconscious.com
ADVERTISEMENT

Luna Nouă din zodia Leu din 28 iulie 2022 ne pune în niște situații destul de diferite față de obiceiurile noastre de zi cu zi. Ce ne recomandă astrele să nu facem?

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Leu pe 28 iulie 2022

Berbec: Nu este o perioadă bună în care să te impui cu tonul ridicat. Nu țipa dacă vrei să fii auzit. Abordează o tactică diferită și vei fi băgat în seamă.

ADVERTISEMENT

Taur: Unele idei pot părea greu de realizat, însă este necesar să le explici celor din jur care sunt argumentele tale, să dovedești de ce nu sunt niște simple fantezii. Nu îți fie teamă să îți expui punctele de vedere.

Gemeni: Este alegerea ta dacă nu vrei să te mai deschizi în fața oricui. Alege foarte bine în cine să ai încredere de acum înainte. Nu lua hotărâri pe care să le regreți după 5 minute. Cântărește mai bine fiecare decizie.

ADVERTISEMENT

Rac: Unele contexte în care nimerești nu sunt cele mai prietenoase. S-ar putea ca reacțiile tale exagerate sau ușor agresive să fie cauzate de oboseala cumulată în timp. Nu mai trage de tine până la epuizare. Ia o pauză!

Leu: Pentru tine, apar situații destul de plăcute, suficiente motive de bucurie încât să nu te mai lași distras de la unele neplăceri. Renunță la gândirea negativă, nu mai pune răul în față.

ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară: Nu mai aștepta lucruri mărețe de la persoanele din jurul tău. Dacă nu suporți ambiguitățile, este cazul să spui cu subiect și predicat tot ce nu îți convine.

Scorpionii nu trebuie să mai ascundă unele informații

Balanță: Nu îi lăsa pe ceilalți să decidă pentru tine. Este cazul să le arăți că poți fi și tu responsabil pentru faptele tale.

ADVERTISEMENT

Zodia Scorpion: Pentru tine vine o perioadă a dezvăluirilor, a devoalărilor. Nu mai ascunde informațiile esențiale dacă știi că te ajută să câștigi o luptă importantă.

Săgetător: Ai parte de clipe foarte frumoase alături de cei dragi. Nu renunța la momentele extraordinare pe care ți le aduce destinul în cale.

Capricorn: Este momentul să ai ceva mai multă încredere în forțele tale. Nu trece neobservat. Îndrăznește să ieși în evidență.

Vărsător: Treci prin tot felul de noi etape în viața ta, așa că e cazul să faci niște alegeri. Nu le poți avea pe toate și trebuie să fii conștient de asta.

Pești: Pentru tine, finalul de lună te poate debusola ușor din punct de vedere financiar. Nu cheltui bani fără să ai un plan bine definit.

 

ADVERTISEMENT