Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Pești de pe 13 martie. Apar evenimente neprevăzute

10.03.2021 | 10:05
Ce sa nu faci in timpul Lunii Noi din zodia Pesti de pe 13 martie Apar evenimente neprevazute
ADVERTISEMENT

Află ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Pești de pe 13 martie 2021, un fenomen astral care vine să încheie anumite etape din viețile noastre, care ne pregătește pentru un drum lung și plin de momente pe care nu le vom uita ușor.

Berbec: Nu te lăsa păcălit de aparențe, ci continuă să lupți în ceea ce crezi. Este o perioadă asemănătoare cu nisipurile mișcătoare din deșert. Trebuie să fii cu ochii în patru.

ADVERTISEMENT

Taur: Pune-te pe primul loc, chiar dacă pentru tine munca uneori e mai importantă decât starea ta de sănătate. Nu face excese și preocupă-te mai mult de bunăstarea ta interioară.

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Pești de pe 13 martie

Gemeni: Nu pleca la drum cu gânduri negative pentru că astfel nu vei ajunge nici până la colțul străzii. Fii încrezător și loial principiilor tale.

ADVERTISEMENT

Rac: Nu te uita în trecut cu mânie, ci încearcă să repari ceva dacă se poate, să te reorientezi, să înveți din greșeli.

Leu: Luna Nouă din Pești îți aduce câteva oportunități importante din punct de vedere profesional, așa că nu le neglija.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Nu te abate de la drumul pe care ai pornit, oricât de greu ți s-ar părea, oricât de mult ai crede că nu vei putea face față.

Peștii trebuie să învețe să (se) ierte

Balanță: Nimic nu se compară cu liniștea casei tale, așa că nu o perturba cu tot felul de teorii, cu panici fără rost.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Ai în față o perioadă în care poți să renaști din propria cenușă, precum pasărea Phoenix. Profită din plin de toate ocaziile pe care ți le dă această Lună Nouă.

Săgetător: Pui mereu răul în față, iar asta începe să îi irite pe cei din jur. Învață să fii mai pozitiv.

Capricorn: Nu schimba tactica în timpul jocului. Regulile trebuie stabilite de la început și urmate în conformitate cu crezurile tale.

Vărsător: Ai o perioadă bună, una a extravaganțelor, a desfătării. Ai grijă pe ce arunci banii.

Pești: Nu poți să treci mai departe dacă nu ierți, dacă nu te ierți pe tine în primul rând. Luna Nouă poate aduce vindecare pentru sufletul tău.

 

ADVERTISEMENT