Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Pești, de pe 2 martie 2022. Cu ce se confruntă Leii

Află ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Pești, fenomen astrologic care se va produce pe 2 martie 2022. Cu ce se vor confrunta Leii în perioada care urmează?
25.02.2022 | 10:59
Ce sa nu faci in timpul Lunii Noi din zodia Pesti de pe 2 martie 2022 Cu ce se confrunta Leii
ADVERTISEMENT

Îți spunem ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Pești, fenomen care se produce pe 2 martie 2022. Primăvara începe cu perspective destul de inedite pentru majoritatea semnelor zodiacale.

Multe vor fi puse în situații limită, dar datorită ingeniozității de care dau dovadă, vor depăși orice impas.

ADVERTISEMENT

Berbec: Nu uita în trecut cu mânie. Încearcă să vezi partea bună a lucrurilor, să conștientizezi ce ai reușit să înveți.

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Pești, de pe 2 martie 2022

Taur: Nu pune paie pe foc în situații care se pot calma de la sine. Ai tendința să ai ultimul cuvânt, dar nu e necesar mereu.

ADVERTISEMENT

Gemeni: Ai multe satisfacții personale în perioada aceasta, dar nu trebuie să te culci pe o ureche. Lupta pentru idealurile tale trebuie să continue.

Rac: Nu te implica în conflictele altora. Este momentul să îți urmezi propriile interese. Astrele îți dau mult de lucru, iar proiectele în care crezi se pot concretiza doar dacă pui osul la treabă.

ADVERTISEMENT

Leu: Renunță la orgoliu. Trebuie să dovedești în perioada care urmează că ești un om de echipă. Nu te mai încăpățâna să îți impui punctele de vedere, căci ai de pierdut.

Fecioară: Nu neglija dorințele și cererile celorlalți. Ai ocazia să ajuți mulți oameni, așa că un strop de compasiune nu ar strica în perioada aceasta, și nu numai!

ADVERTISEMENT

Balanțelor, atenție pe unde călcați!

Balanță: Pornești pe un teritoriu cu nisipuri mișcătoare. Trebuie să fii atent pe unde calci. Nu crede în vorbele mieroase ale unor persoane pe care nu le cunoști deloc.

Scorpion: Nu uita că fiecare efort pe care îl depui acum va avea rezultate în timp. Nu te descumpăni doar pentru că nu vezi niște efecte imediate. Faci bine ce faci. Trebuie să fii în continuare perseverent.

Săgetător: Nu ridica tonul la partenerul de viață dacă nu ești de acord cu anumite lucruri. Păstrează-ți calmul și caută linia de mijloc.

Capricorn: Nu este o perioadă bună să ripostezi, să ai revendicări care nu se pot realiza peste noapte.

Vărsător: Nu le  mai cânta în strună celorlalți, doar pentru că vrei să ajungi departe. Este indicat să mergi pe cont propriu.

Pești: Iubirea este cuvântul care definește cel mai bine zilele care urmează. Nu te mai închide în tine și lasă dragostei să-și facă loc în inima ta.

 

ADVERTISEMENT