ADVERTISEMENT
Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Taur de pe 11 mai 2021. Pentru cine vine o perioadă proastă

Autor: Dan Suta | 09.05.2021 | 18:30
Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Taur de pe 11 mai 2021. Pentru cine vine o perioadă proastă
Lună Nouă în zodia Taur pe 11 mai 2021: ce să nu faci. Foto: stylecaster.com

Află ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Taur, fenomen care se produce pe 11 mai 2021. Apar tot felul de situații proaste pentru multe zodii. Se poate spune că multora li se pun nervii la încercare.

ADVERTISEMENT

Berbec: Nu mai pune răul în față chiar dacă descoperirile pe care ți le aduce Luna Nouă nu sunt taman pe placul tău. Trebuie să acționezi cu maturitate, cu mai multă responsabilitate ca niciodată.

Taur: Nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard! Perioada care urmează te avantajează din multe puncte de vedere. Ai grijă să nu pierzi lucrurile pe care le-ai câștigat din greu.

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din 11 mai, din zodia Taur

Gemeni: Nu te aventura în tot felul de afaceri, căci nu e o perioadă propice pentru investiții. Ai răbdare până la vară că nu e departe.

ADVERTISEMENT

Rac: Evită să mai treci tot trecutul tău prin mintea de acum pentru că nu ai să rezolvi nimic. Trăiește prezentul minunat pe care îl ai și bucură-te de viață.

Leu: Coboară tonul și nu mai porni tot felul de războaie inutile doar de dragul de a avea ultimul cuvânt, indiferent de tema abordată.

Fecioară: Nu te opri la schimbarea pe care o finalizezi în jurul datei de 11 Mai, ci continuă să faci lucruri importante pentru sufletul tău.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii trebuie să își dea voie să iubească din nou

Balanță: Nu căuta acul în carul cu fân dacă nu te pricepi la croitorie! Lasă-i pe alții care au astfel de îndeletniciri.

Scorpion: Vine o perioadă proastă pentru tine, iar sfatul astrelor este să nu iei decizii la cald. Analizează foarte bine situațiile în care vei fi pus.

ADVERTISEMENT

Săgetător: Lasă inima să bată pentru cine vrea și nu o mai condiționa. Perioadă excelentă din punct de vedere amoros.

Capricorn: E bine că te distrezi, dar nu uita și de nevoile celor dragi. Cineva s-ar putea să îți solicite ajutorul.

ADVERTISEMENT

Vărsător: Banii pe care îi câștigi nu trebuie aruncați pe Apa Sâmbetei, așa că fii foarte atent cum îți gestionezi finanțele în această perioadă.

Pești: Nu te mai gândi cu teamă la schimbarea pe care trebuie să o faci. Nu poți amâna anumite lucruri la nesfârșit. Curaj!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!