Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Vărsător, pe 1 februarie 2022. Berbeci, atenție la neatenție!

Îți spunem ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Vărsător, fenomen care are loc pe 1 februarie 2022. Care sunt îndemnurile astrelor pentru fiecare zodie?
27.01.2022 | 11:29
Ce sa nu faci in timpul Lunii Noi din zodia Varsator pe 1 februarie 2022 Berbeci atentie la neatentie
ADVERTISEMENT

Află ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Vărsător, pe 1 februarie 2022. Fenomenul astrologic vine cu oportunități de relansare pentru multe semne zodiacale, însă există și câteva avertismente de care e bine să ținem cont.

Berbec: Nu te lăsa în fața celorlalți, chiar dacă au un ton mai ridicat și sunt mai impunători. Trebuie să fii, însă, atent la neatenție. Calculează bine fiecare pas și gândește de două ori înainte să spui ceva.

ADVERTISEMENT

Taur. Profită de energia pozitivă cu care vine această Lună Nouă din Vărsător. Nu amâna lucrurile pe care le poți face acum.

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Vărsător, pe 1 februarie 2022

Gemeni: Nu căuta nod în papură celor din jur. Concentrează-te pe ce ai de făcut și demonstrează că ești capabil să te autodepășești, indiferent de obstacolele din cale.

ADVERTISEMENT

Rac: Ai suficientă forță să le faci pe toate, dar ai mare grijă la supraefort. Nu uita că e bine să te și odihnești din când în când.

Leu: Nu renunța la visele tale, mai ales acum când ești foarte aproape de îndeplinirea unui scop măreț. Drumul e greu, dar tu poți să faci față oricărei situații.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Nu ignora sfaturile pe care ți le dau cei din jur, chiar dacă nu îi ai pe toți la suflet. Încearcă să vezi toate perspectivele.

Scorpioni, nu vă neglijați partenerul de viață!

Balanță: Se dovedește că ai avut dreptate în legătură cu multe decizii luate pentru familia ta. Continuă să mergi după instinct și nu te lăsa păcălit de vorbele dulci ale unor ”binevoitori”.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Nu neglija dorințele partenerului de viață. Arată că îți pasă de cel de lângă tine.

Săgetător: Dacă poți să faci un bine, de ce să nu-l face? Ești foarte solicitat în această perioadă, așa că dă tot ce e mai bun din tine pentru a-i ajuta pe cei aflați la ananghie.

Capricorn: Nu-ți mai pune singur piedici în cale. Ia lucrurile ca atare și renunță la a fabrica tot felul de scenarii fanteziste. Aluneci pe o pantă prăpăstioasă. Fii realist.

Vărsător: Nu da cu piciorul ocaziei pe care o ai pe 1 februarie. Este o zi perfectă pentru planificarea următoarei călătorii.

Pești: O iei de la zero, iar de data asta ești mai ambițios ca niciodată. Nu lăsa capul jos. Ridică-te!

 

ADVERTISEMENT