Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi în Săgetător de pe 14 decembrie. Energii noi vor pătrunde în viețile noastre

07.12.2020 | 17:27
Ce sa nu faci in timpul Lunii Noi in Sagetator de pe 14 decembrie Energii noi vor patrunde in vietile noastre
ADVERTISEMENT

Află ce să nu faci în timpul Lunii Noi care se va produce în zodia Săgetător pe 14 decembrie! Mai multe zodii vor avea parte de trăiri pe care nu le-au experimentat niciodată.

Luna Nouă din Săgetător de pe 14 decembrie ne îndeamnă la o repoziționare față de evenimentele din jurul nostru, la o regândire completă a tuturor strategiilor cu care credem că putem da lovitura.

ADVERTISEMENT

Berbec: E timpul să renunți la orice motiv de panică deoarece din 14 decembrie lucrurile se vor așeza pe un făgaș normal pentru tine din punct de vedere profesional.

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din Săgetător din 14 decembrie, zodie cu zodie

Taur: Nu te implica în discuții care îți pot afecta statutul și imaginea publică. E momentul să înveți să te porți cu mănuși, căci din ziua de 14 decembrie vor urma câteva alte zile crâncene.

ADVERTISEMENT

Gemeni: Nu arunca vrabia din mână pe cioara de pe gard! Dovedește ceea ce poți cu ceea ce ai și vei fi mulțumit la final.

Rac: Nu spune nu înainte să sari chiar și cel mai mic obstacol! Vei vedea că lucrurile nu sunt chiar așa de negre. Totul depinde de cum te raportezi la oamenii din jurul tău.

ADVERTISEMENT

Leu: Nu e o perioadă bună pentru a avea revendicări care n-au nicio legătură cu crezurile tale, ci doar îți dorești să te afirmi.

Scorpionii trebuie să renunțe la prejudecăți

Fecioară: Ești cuprins de tot felul de energii noi, proaspete, de o serie de sentimente pozitive cu ajutorul cărora poți muta și munții din loc.

ADVERTISEMENT

Balanță: Nu te mai pune pe ultimul loc și concentrează-te asupra lucrurilor care contează cu adevărat în viața ta.

Scorpion: Nu porni la drum cu prejudecăți. Chiar dacă data de 14 decembrie nu va fi una extraordinară pentru tine, este cazul să renunți la anumite griji.

Săgetător: Nu pune nici tu răul în față. Bucură-te de prezența persoanelor dragi și profită de energiile pozitive care intră în viața ta, de liniștea care se așterne în sufletul tău.

Capricorn: Nu spune chiar tot ce ai pe suflet, cel puțin nu în contextele în care vei fi pus în ziua de 14 decembrie. Diplomația e soluția de data aceasta.

Vărsător: Trebuie să faci alegeri importante pentru sufletul tău, dar nu e bine să te grăbești.

Pești: Nu căuta vinovați pentru situațiile provocate de tine. E momentul să dai dovadă de maturitate.

ADVERTISEMENT
Tags: