Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din Berbec de pe 2 octombrie, în funcție de zodie

01.10.2020 | 12:04
Ce sa nu faci in timpul Lunii Pline din Berbec de pe 2 octombrie in functie de zodie
ADVERTISEMENT

Află ce să nu faci în timpul Lunii Pline din Berbec de pe 2 octombrie, unul din cele mai importante evenimente astrologice ale acestei luni.

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline de pe 2 octombrie

Berbec: Restabilește toate activitățile și nu te aștepta de pe acum la verdicte pozitive din partea autorităților. Trebuie să umbli cu mănuși în perioada asta.

ADVERTISEMENT

Taur: Pune-te în locul celor din jur pentru a-ți răspunde la o serie de întrebări privitoare la personalitatea și reacțiile tale. E momentul să conștientizezi că anumite aspecte pot fi schimbate doar dacă te detașezi de gândurile negre.

Gemeni: Speră la tot ce e mai bun. Pune binele în față. Luna Plină îți va aduce o serie de soluții care mai de care mai interesante la problemele cu care te confrunți.

ADVERTISEMENT

Rac: Nu căuta nod în papură persoanei iubite, ci bucuria de energia magică pe care ți-o aduce Luna Plină.

Leu: Ai capsa pusă pe anumite persoane și tot ce contează acum pentru tine este să spui ce ai pe suflet. Nu o face într-un mod care să rănească, ci fii diplomat.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Nu îți pierde încrederea și gândește-te că totul va fi bine, că lucrurile se vor rezolva, dar nu de la sine. Trebuie să pui umărul la treabă.

Capricornii sunt sfătuiți să nu repete greșelile trecutului

Balanță: Nu te mai consuma pentru toate nimicurile deoarece nu vei ajunge departe. Ai nevoie de mai multă liniște în perioada aceasta.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Pregătește-te emoțională pentru o toamnă furtunoasă și evită discuțiile în contradictoriu cu cei vârstnici.

Săgetător: Nu spune hop până nu sari gardul! Riști să iei decizii precipitate, să îți încalci propriile principii, iar asta nu îți va face bine pe termen lung. Imaginea ta chiar e una valoroasă.

Capricorn: Nu te uita în trecut cu mânie, ci încearcă să înțelegi unde ai greșit pentru a nu repeta aceleași erori.

Vărsător: Nu spune niciodată niciodată. Luna Plină poate aduce în calea ta surprize cu totul inedite, momente de care să fii mândru.

Pești: Nu risipi tot efortul pe probleme minore. Încarcă-ți bateriile pentru ceea ce contează cu adevărat. Acordă mai multă atenție familiei.

 

ADVERTISEMENT