Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din Leu din 28 ianuarie 2021. Peștii, într-un mare impas

26.01.2021 | 10:30
Ce sa nu faci in timpul Lunii Pline din Leu din 28 ianuarie 2021 Pestii intrun mare impas
ADVERTISEMENT

Îți spunem ce să nu faci în timpul Lunii Pline din Leu de pe 28 ianuarie 2021, primul eveniment astrologic de acest tip din noul an. Finalul de lună va fi marcat de energia zodiei de foc Leu, iar foarte mulți nativi vor fi nevoiți să se adapteze schimbărilor într-un ritm amețitor de repede.

Este o zi benefică pentru zodiile de pământ și pentru unele zodii de aer, iar zodiile de foc vor căpăta mai multă energie și mai multă forță să facă lucrurile pe care le-au amânat.

ADVERTISEMENT

Berbec: Nu te mai uită la ce face vecinul, ci începe să miști tu ceva pentru tine. Ești pus în fața unor situații complexe, iar energia Lunii Pline te va motiva și mai mult să faci ce îți dorești.

Lună Plină în Leu pe 28 ianuarie 2021: ce să nu faci

Taur: Oferă timp oamenilor din jurul tău și nu mai fi atât de dur cu persoana iubită. Este cazul să fii mai deschis, mai tolerant, mai puțin chițibușar.

ADVERTISEMENT

Gemeni: Nu uita că orice drum este presărat și cu mici capcane, așa că nu porni în noua ta aventură fără să ții cont de acest aspect.

Rac: Nu te plânge pentru lucrurile care au ieșit prost până acum, ci ar fi mai bine să începi să faci ceva cu adevărat să îți schimbi soarta.

ADVERTISEMENT

Leu: Energia Lunii Pline se produce în zodia ta, iar asta înseamnă că pe 28 ianuarie poți să faci orice, mai puțin să lenevești.

Fecioară: Nu mai pune răul în față și renunță la ipohondrie. Sunt atâtea lucruri bune în jurul tău, iar tu te încăpățânezi să vezi doar aspectele negative.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii trebuie să dea toate nimicurile la o parte

Balanță: Nu porni conflicte pe care nu le poți opri. Este o regulă de care să ții cont de fiecare dată când lași foc în urma ta.

Scorpion: Nu mai merge pe aceleași tactici vechi de persuasiune. Manipularea nu își mai produce efectul oricât de mult te-ai strădui.

Săgetător: Este momentul să te bucuri de tot ceea ce ai, așa că lasă necazurile la o parte și nu te mai frământa pentru orice nimic.

Capricorn: Nu ridica tonul la persoanele vârstnice din familia ta, chiar dacă greșesc față de tine ori dacă ți se pare că au o mentalitate învechită.

Vărsător: Luna Plină aduce momente spectaculoase în viața ta, așa că la tine stă puterea de a te bucura de ele.

Pești: Calci pe gheață subțire și știi asta. Renunță la încăpățânare pentru că pot exista victime colaterale. Poți ieși din acest impas în primul rând analizând atent la rece tot, nu aruncându-te în față.

 

 

ADVERTISEMENT