Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din Rac de pe 30 decembrie. Peștii trebuie să renunțe la a face rău

29.12.2020 | 07:20
Ce sa nu faci in timpul Lunii Pline din Rac de pe 30 decembrie Pestii trebuie sa renunte la a face rau
ADVERTISEMENT

Află ce să nu faci în timpul Lunii Pline din Rac, fenomen care se produce miercuri, 30 decembrie 2020, ultima Lună Plină, de fapt, din acest an.

O serie de zodii vor în centrul atenției astrelor, pentru că de la aceasta dată se va alege, cum se spune în termeni biblici, grâul de neghină. Cei care până pe 30 decembrie nu și-au dat seama unde au greșit sau care este adevărata lor menire pe pământ, măcar în linii mari, vor avea un 2021 dificil.

ADVERTISEMENT

Berbec: Nu căuta nod în papură persoanelor care au făcut tot posibilul să te ajute, dar au eșuat în încercările lor. Poate că este momentul să pui umărul la treabă mai mult și să nu te mai bazezi pe alții.

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din Rac de pe 30 decembrie 2020, zodie cu zodie

Taur: Nu ignora stările confuze pe care le ai, căci ele sunt un semn că nu ești tocmai pe cel mai bun drum.

ADVERTISEMENT

Gemeni: Ai grijă de bani mai ales acum, pe final de an. Te fură magia momentului și pofta de a sărbători, dar nu uita că prima lună din 2021 poate veni cu buzunarele goale dacă nu ești chivernisitor.

Rac: E momentul să nu mai ai niciun fel de regret indiferent de ce decizie iei din punct de vedere sentimental.

ADVERTISEMENT

Leu: Nu uita de unde ai pornit, iar dacă va fi cineva care să îți ceară cu disperare ajutorul, nu îl ignora.

Scorpionii trebuie să meargă înainte, orice ar fi

Fecioară: Spune lucrurilor pe nume, dar nu o face ca un reproș, ci oferind soluții, dezvelind perspective pe care ceilalți nu le-au observat.

ADVERTISEMENT

Balanță: Dacă simți că nu te ridici la nivelul așteptărilor celorlalți, cel mai bine ar fi să analizezi care sunt punctele în care greșești des.

Scorpion: Nu e momentul pentru remușcări. Mergi înainte indiferent de ce se întâmplă în jurul tău.

Săgetător: Nu te mai panica pentru tot felul de motive și lasă bârfa la o parte. Nu faci decât să te încarci cu energie negativă inutil.

Capricorn: Nu ridica tonul la cei din familie, chiar dacă aveți divergențe de opinii. Trebuie să fii mai maleabil, mai ales cu vârstnicii.

Vărsător: E timpul să acționezi. Nu mai merge cu visatul cu ochii deschiși. 2021 nu va mai avea răbdare cu tine!

Pești: Nu spune anumite adevăruri doar pentru a le face rău celorlalți. Întreabă-te cât de mult ajută ceea ce scoți pe gură: nu cumva faci mai mult rău?

ADVERTISEMENT