Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Berbec, pe 9 octombrie 2022. Balanțele au nevoie de un suflu nou

Află ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Berbec. Ziua de 9 octombrie 2022 aduce câteva provocări pentru mai multe semne zodiacale.
03.10.2022 | 10:48
Ce sa nu faci in timpul Lunii Pline din zodia Berbec pe 9 octombrie 2022 Balantele au nevoie de un suflu nou
Lună Plină în zodia Berbec pe 9 octombrie 2022. Foto: foreverconscious.com
ADVERTISEMENT

Îți spunem ce să nu faci pe timp de Lună Plină în zodia Berbec, fenomen care va avea loc pe 9 octombrie 2022. Care sunt îndemnurile astrelor pentru fiecare zodie?

Ce să nu faci pe timp de Lună Plină în zodia Berbec, pe 9 octombrie 2022

Berbec: Nu mai asculta toate bârfele care se spun despre tine. E momentul să ignori toate vorbele care zboară în stânga și dreapta și să-ți vezi de treabă.

ADVERTISEMENT

Taur: Ai de făcut câteva alegeri importante din punct de vedere profesional. Ar fi bine să te concentrezi pe noi țeluri, să te ocupi de alte proiecte. Nu ezita să faci ce îți place cu adevărat!

Gemeni: Discuțiile în contradictoriu cu cei din jur nu pot fi evitate deloc. Se reaprind anumite scântei mai vechi. Nu ridica tonul. Păstrează-ți calmul!

ADVERTISEMENT

Rac: Nu te aventura în tot felul de povești financiare. Pot apărea o serie de cheltuieli neprevăzute, așa că e bine să ții de banii pe care îi ai, de sumele pe care te poți baza 100%.

Leu: Nu uita de promisiunile pe care le-ai făcut față de cei din jur. E timpul să onorezi tot ceea ce ți-ai asumat că vei face.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Nu renunța la idealurile tale, chiar dacă apar tot felul de obstacole. E bine să continui să lupți pentru ceea ce crezi.

Balanță: Multe din lucrurile în care credeai se vor dovedi a fi complet diferite. Recunoaște-ți limitele și fă eforturi mari dacă vrei rezultate imediate. Nu te fofila! Îți trebuie un suflu nou, o perspectivă diferită.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Arată-ți iubirea față de oamenii la care ții. Nu te zgârci să faci un cadou, chiar dacă poate fi costisitor. E minunat să aduci bucurie în viața cuiva!

Capricornii nu trebuie să se mai înhaite cu oameni care nu țin la ei

Săgetător: Nu spune nu unei călătorii improvizate, mai ales dacă persoana care te cheamă în excursie este partenerul tău de viață.

Capricorn: Nu te mai complica inutil cerând explicații de la oamenii care nu-ți vor binele. E bine să te delimitezi de anumiți indivizi toxici.

Vărsător: Luna Plină scoate din tine inventivitatea cu care poți cuceri lumea. Imaginația ta bogată va fi extrem de apreciată. Nu te rușina să arăți la ce te pricepi.

Zodia Pești: Agitația din jur s-ar putea să îți dea peste cap anumite planuri. Nu ignora treburile importante pe care trebuie să le duci la bun sfârșit.

După Luna Plină din zodia Berbec, un alt eveniment va da peste cap zodiile. Marte va fi retrograd în zodia Gemeni, pe 30 octombrie 2022.

ADVERTISEMENT