Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Fecioară de pe 18 martie 2022. De ce trebuie să țină cont Săgetătorii

Află ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Fecioară, fenomen astrologic care se va produce pe 18 martie 2022. Mai multe zodii au șansa de a se redresa.
10.03.2022 | 10:55
Ce sa nu faci in timpul Lunii Pline din zodia Fecioara de pe 18 martie 2022 De ce trebuie sa tina cont Sagetatorii
ADVERTISEMENT

Îți spunem ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Fecioară, fenomen care va avea loc peste câteva zile. O serie de zodii se vor confrunta cu realități nebănuite și vor pune mai mult accent pe empatie, pe înțelegerea nevoilor celor din jur.

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din 18 martie 2022

Berbec: Nu renunța la ideile tale, la convingerile tale, însă trebuie să ții cont că unele dintre ele te pot trage în jos. Păstrează-le doar pe cele care mai funcționează în societatea de azi.

ADVERTISEMENT

Taur: Nu te opri la mijlocul drumului. Dacă tot ai ales o cale, urmeaz-o până la sfârșit. Dragi Gemeni, pentru voi astrele au un singur sfat: nu vă mai împovărați cu problemele altora!

Rac: Îți faci multe planuri de viitor fără să ții cont de imprevizibil. Pregătește-te pentru orice. Leilor, voi trebuie să nu renunțați la activitățile pe care le-ați început, chiar dacă pe termen scurt nu se văd rezultatele scontate. Fecioară: Dacă ai șansa să o iei de la capăt într-un loc nou, acum este momentul să planifici totul. Nu îți fie teamă!

ADVERTISEMENT

Balanță: Luna Plină te agită și te vulnerabilizează nițel. Nu pune răul în față. Încearcă să-ți păstrezi luciditatea. Scorpioni, chiar dacă sunteți zen, nu neglijați problemele celorlalți. Unii oameni își pun toată încrederea în voi.

Vărsători, nu vă certați cu persoana iubită!

Săgetător: Trebuie să ții cont că schimbările pe care vrei să le faci pentru confort vin cu anumite riscuri. Ia în calcul toate variantele posibile, fără să te impacientezi. Capricorn: Nu ridica tonul dacă duci o bătălie cu ceilalți. Convingerile tale se pot clinti în orice secundă, mai ales că ai tendința să nu te informezi suficient cu privire la anumite aspecte din viața ta.

ADVERTISEMENT

Vărsător: Nu te lua la ceartă cu persoana iubită, chiar dacă reproșurile vor fi destul de mari în perioada următoare. Pești: Chiar dacă ești focusat pe succes, ia în calcul și micile eșecuri, firești, care pot apărea în sfera profesională.