Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Fecioară de pe 27 februarie 2021. Atenționări pentru Pești

25.02.2021 | 10:43
Ce sa nu faci in timpul Lunii Pline din zodia Fecioara de pe 27 februarie 2021 Atentionari pentru Pesti
ADVERTISEMENT

Află ce să nu faci în timpu Lunii Pline din zodia Fecioară, fenomen astrologic care se va produce pe 27 februarie 2021. Este unul din cele mai puternice momente ale începutului de an și trebuie să avem foarte mare grijă cum acționăm.

Luna Plină din Fecioară vine cu o serie de învățături pentru fiecare, iar dacă vom reuși să trecem peste acest moment rămânând cu ceva, vom reuși cu siguranță să realizăm ceea ce ne-am propus.

ADVERTISEMENT

Berbec: Nu te lăsa bătut în fața dificultăților. Acum este momentul să dovedești tăria pe care o ai, forța ta indestructibilă.

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Fecioară de pe 27 februarie

Taur: Nu renunța la anumite lucruri doar pentru că sunt vechi. Trebuie să devii ceva mai responsabil atunci când vine vorba de noi proiecte.

ADVERTISEMENT

Gemeni: Nu ignora nicio idee în această perioadă, căci vei fi bombardat cu tot felul de soluții pentru a ieși din impas.

Rac: Spune ce ai pe suflet și nu te mai ascunde de ceilalți. E momentul să recunoști tot ce te frământă ca să poți trece mai departe.

ADVERTISEMENT

Leu: Nu este o perioadă bună pentru investiții, așa că stai departe de ele măcar pentru câteva săptămâni.

Fecioară: Decizi să pui piciorul în prag și să faci ordine în viața ta. Nu încerca să recurgi la intimidări. Poți rezolva anumite probleme și diplomatic.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii trebuie să își asume alegerile făcute

Balanță: Nu uita să faci anumite lucruri urgente. Vorba proverbului: nu lăsa pe mâine ce poți face azi.

Scorpion: Nu te mai uita în trecut cu mânie și încearcă să vezi cu alți ochi chiar și pe cei care crezi că ți-au făcut rău.

Săgetător: Nu te plânge dacă apar surprize neplăcute în relația ta de iubire. Până la urmă, tu ai făcut anumite alegeri și trebuie să ți le asumi.

Capricorn: Nu porni la drum cu îndoieli, cu critici, ci așteaptă să ajungi la destinație pentru a vedea despre ce e vorba.

Vărsător: Nu renunța la ideile tale chiar dacă ți se pun bețe în roate.

Pești: Atenție la neatenție în această perioadă! Luna Plină din zodia Fecioară de pe 27 februarie te pune la niște examene ale sincerității.

ADVERTISEMENT