Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Leu de pe 16 februarie 2022. Taurii schimbă macazul

Află ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Leu, fenomen care se va produce pe 16 februarie 2022. Taurii sunt nevoiți să schimbe macazul în perioada următoare.
09.02.2022 | 17:45
Ce sa nu faci in timpul Lunii Pline din zodia Leu de pe 16 februarie 2022 Taurii schimba macazul
Ce să nu faci în timpul Lunii Pline în zodia Leu. Foto: adjustyyoursailswithme.medium.com
ADVERTISEMENT

Îți spunem ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Leu, fenomen astrologic care va avea loc la data de 16 februarie 2022.

Luna Plină vine să clarifice anumite aspecte neînțelese din viețile noastre, să reducă puțin din obstacolele din calea succesului, dar pentru asta trebuie să punem și noi osul la treabă.

ADVERTISEMENT

Iată ce nu e recomandat să faci, în funcție de zodie!

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Leu de pe 16 februarie 2022

Berbec: Nu te arunca înainte cu tot felul de intenții dacă nu ești sigur că sunt cele pe care le poți respecta. Promisiunile deșarte nu mai sunt permise.

Taur: Te redresezi din toate punctele de vedere și ai parte de schimbări majore, mai ales din punct de vedere profesional. Nu risca totul pe o carte. Ia lucrurile pas cu pas!

ADVERTISEMENT

Gemeni: Vin tot felul de țeluri noi în fața ta. Ia oportunitățile pe care ți le scoate destinul în cale fără să pui răul înainte. Nu mai gândi negativ!

Rac: Nu ignora cererile de ajutor pe care le primești de la cei din jur. Dacă îți merge bine, nu trebuie să sfidezi problemele celor apropiați.

ADVERTISEMENT

Leu: Ești cea mai avantajată zodie de acest fenomen. Ai parte de o serie de bucurii și totul merge ca pe roate. Cu toate acestea, nu te culca pe o ureche. E bine să acționezi cu prudență din când în când.

Balanțelor, nu intrați în polemici!

Fecioară: Ambiția de care dai dovadă este una de aplaudat. Nu privi în urmă cu regrete, ci construiește-ți un viitor după iscusințele tale.

ADVERTISEMENT

Balanță: Nu intra în polemici inutile doar pentru a-ți arăta puterea. Păstrează ieșirile vulcanice pentru luna martie, când ai de dus bătălii adevărate.

Scorpion: Renunță la a acționa în mod individualist. Comunică mai mult cu colegii de la locul de muncă. Arată că ești un om de echipă.

Săgetător: Nu te lua după toate reducerile pe care le vezi pe internet sau în magazine. Alege cu atenție ce vrei să achiziționezi în perioada care vine.

Capricorn: Nu-ți schimba stilul de viață brusc. Ia lucrurile treptat. Dacă ai dubii în anumite privințe, consultă niște specialiști.

Vărsător: E timpul să nu te mai închizi în tine, să nu mai acționezi ca un lup singuratic. Fii mai deschis către cei din jur.

Pești: Nu mai are rost să verși lacrimi pentru persoanele care nu merită iubirea și respectul tău. Ține capul sus căci te așteaptă o etapă de glorie!

 

ADVERTISEMENT