Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Rac, pe 6 ianuarie 2023, ca să îți meargă bine la începutul noului an

Ce nu e bine să faci pe timp de Lună Plină în zodia Rac? Află care sunt sfaturile astrelor pentru data de 6 ianuarie 2023!
26.12.2022 | 18:30
Ce sa nu faci in timpul Lunii Pline din zodia Rac pe 6 ianuarie 2023 ca sa iti mearga bine la inceputul noului an
Ce să nu faci pe timp de Lună Plină în zodia Rac. Foto: indianastrology2000.com
ADVERTISEMENT

Află ce să nu faci pe timp de Lună Plină în zodia Rac, fenomen care va avea loc pe 6 ianuarie 2023! Ești pregătit?

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Rac, pe 6 ianuarie 2023

Zodia Berbec: Nu reacționa agresiv față de adevărurile mai puțin plăcute pe care le vei descoperi. S-ar putea să realizezi că ai dușmani pe care nu i-ai bănuit până acum.

ADVERTISEMENT

Taur: Nu exagera cu anumite vicii. Este o perioadă benefică pentru tine dacă dorești cu adevărat să îți schimbi stilul de viață.

Zodia Gemeni: Nu te implica în conflicte care nu îți aparțin. Este o zi proastă pentru certuri și nu ești foarte avantajat la capitolul comunicare.

ADVERTISEMENT

Rac: Nu băga în seamă cuvintele nepoliticoase pe care unele persoane le pot spune. Dacă te lași influențat de fiecare gest, de fiecare vorbă, nu ai să ajungi prea departe.

Leu: Nu neglija odihna! Ai chef să faci multe lucruri și poate chiar energia necesară, dar e cazul să te mai și relaxezi. Nu îți suprasolicita trupul.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au nevoie de odihnă

Fecioară: Sfatul primit de Lei este valabil și pentru tine. Munca în exces își poate pune amprenta asupra stării tale de sănătate.

Balanță: Afli lucruri care nu-ți convin și te pun în ipostaze destul de neplăcute. Nu reacționa impulsiv. Încearcă să gândești totul la rece și să acționezi când ai toate piesele puzzle-ului la îndemână.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Nu îți fie teamă să spargi anumite tipare, să ieși în evidență. Data de 6 ianuarie 2023 va fi în favoarea ta.

Săgetător: Nu renunța la un vis doar pentru că acesta nu s-a concretizat în timpul scontat. Unele dorințe devin realitate mai greu, dar merită așteptarea și efortul!

Capricorn: Nu ignora semnele pe care astrele ți le dă în materie de iubire. Vei avea parte de câteva revelații sentimentale de pomină!
Vărsător: Nu te mai pune pe locul al doilea. Este cazul să te concentrezi mai mult pe nevoile tale.

Pești: Nu ridica tonul la persoanele care îți dau sfaturi mai puțin potrivite. Oamenii care nu-ți cântă în strună sunt adevărații tăi prieteni.

ADVERTISEMENT