Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Săgetător, pe 14 iunie 2022. Atenționări pentru Pești

Află ce să nu faci în timpul Lunii Pline care se va produce în zodia Săgetător pe 14 iunie 2022. Peștii primesc niște sfaturi prețioase din partea astrelor.
09.06.2022 | 13:30
Ce sa nu faci in timpul Lunii Pline din zodia Sagetator pe 14 iunie 2022 Atentionari pentru Pesti
Ce să nu faci pe timp de Lună Plină în zodia Săgetător. Foto: sallykirkman.com
ADVERTISEMENT

Îți spunem ce nu e bine să faci pe timpul fenomenului de Lună Plină în zodia Săgetător, care va avea loc pe 14 iunie 2022.

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Săgetător de pe 14 iunie 2022

Berbec: Trebuie să renunți la anumite temeri. Nu îți fie frică să spui ce gândești, chiar dacă poate fi ceva greșit. Ai de învățat foarte multe lucruri. Taur: Nu este o perioadă bună pentru a începe noi conflicte. Rezolvă problemele pe care le ai, căci nu ți-ar prinde deloc bine dacă deschizi alte fronturi de război.

ADVERTISEMENT

Gemeni: Nu refuza ajutorul pe care poți să-l acorzi oamenilor din jur. Dă dovadă de empatie și bucură-te că poți însenina ziua unui om drag.

Rac: Pentru tine, Luna Plină înseamnă readaptarea la viața pe care o aveai în urmă cu ceva timp. Nu ignora schimbările, dar nu miza foarte mult pe ideea că le-ai văzut pe toate. Încă n-ai văzut nimic!

ADVERTISEMENT

Leu: Nu te grăbi! În cazul tău, din 14 iunie încolo trebuie să fii atent la fiecare acțiune, fiecare gest pe care îl faci prin care implici și terțe persoane.

Zodia Fecioară: Ai rol de psiholog pentru prieteni, așa că nu îi lăsa la greu! Sfaturile tale sunt potrivite mai ales pentru cei care suferă din dragoste. Balanță: La fel ca în cazul Leilor, tinzi să faci totul cu viteză, fără să te uiți în stânga și-n dreapta. Ia lucrurile cu calm. Fii răbdător!

ADVERTISEMENT

Scorpion: Lasă-ți inima să te conducă spre lucruri frumoase. Nu închide porțile unei noi șanse în iubire!

Peștii luptă cu demonii interiori

Săgetător: Ești pus pe treabă serioasă, dar sfatul astrelor este să nu te iei mult prea în serios. Ești eficient, dai dovadă de maturitate, ești responsabil în tot ce faci, dar nu uita să mai respiri din când în când.

ADVERTISEMENT

Capricorn: Nu e o perioadă tocmai roz, dar nu uita că ai trecut prin lucruri și mai grele. Ai răbdare. Vor veni și zile mai bune.

Vărsător: Nu te încăpățâna să ai mereu dreptate. Poți pierde trenuri importante. Peștilor, pentru voi vine o perioadă plină de confuzie. Astrele vă atenționează să fiți fideli sufletului vostru, să nu renunțați la lupta cu demonii interiori.

 

ADVERTISEMENT