Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din Scorpion de pe 16 mai 2022, în funcție de zodie

Află ce să nu faci în timpul Lunii Pline în zodia Scorpion, fenomen care va avea loc pe 16 mai 2022. Fiecare zodie are câte ceva de învățat, mai ales că e și eclipsă de Lună.
13.05.2022 | 10:49
Ce sa nu faci in timpul Lunii Pline din Scorpion de pe 16 mai 2022 in functie de zodie
Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Scorpion de pe 16 mai 2022. Foto: crystalbastrology.com
ADVERTISEMENT

Îți spunem ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Scorpion de pe 16 mai 2022. Fenomenul astrologic vine cu tot felul de sfaturi, de învățături pentru fiecare zodie!

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Scorpion de pe 16 mai 2022

Berbec: Nu-ți fie teamă să spui ce vrei de la viață, ce te motivează să mergi mai departe. Este timpul să îți revendici drepturile.

ADVERTISEMENT

Taur. Nu este o perioadă bună să investești bani în ceva. Mai degrabă ar trebui să ai grijă de resursele tale financiare, să te concentrezi asupra lucrurilor de care ai nevoie cu adevărat.

Gemeni: Nu îți ascunde sentimentele. Este ceva frumos și firesc să spui din când în când un „Te iubesc”, sau, după caz, „Iartă-mă”.

ADVERTISEMENT

Rac: Nu uita de angajamentele la care te-ai înhămat în privința sarcinilor în familie. Arată-le celor din jur cum se face treaba adevărată.

Leu: Pentru tine, Luna Plină vine cu mai multe responsabilități. Nu îți fie jenă să le trasezi sarcini celor din jur, celor dispuși să te ajute.

ADVERTISEMENT

Scorpionii nu trebuie să ajute pe oricine!

Fecioară: E o perioadă destul de interesantă pentru tine din punct de vedere sentimental. Folosește acest vibe bun și nu te ascunde atunci când vrei să spui ceva cu voce tare.

Balanță: Luna Plină aduce momente fantastice pentru tine. Nu te mai gândi la lucruri negative. Este cazul să privești partea plină a paharului.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Nu ceda în fața nemulțumirilor oricui. Ai dreptul să și refuzi din când în când. Nu spune „Da” oricărei cereri de ajutor.

Săgetător: Viața îți oferă lucruri atât de frumoase, încât e păcat să treci acum prin minte doar eșecurile. Nu uita că te-ai ridicat singur de jos.

Capricorn: Nu este o perioadă bună pentru a-ți impune punctele de vedere. Ai de pierdut din cauza atitudinii recalcitrante. Taci și ascultă!

Vărsător: Astrele îți recomandă să te ocupi mai mult de casa ta. Nu te lenevi și rezolvă problemele casnice pe care le-ai lăsat în urmă.

Pești: Nu renunța la idealurile tale, chiar dacă drumul tău profesional întâmpină obstacole.

ADVERTISEMENT