Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Scorpion de pe 27 aprilie. Trei ceasuri rele pentru Pești

26.04.2021 | 18:30
Ce sa nu faci in timpul Lunii Pline din zodia Scorpion de pe 27 aprilie Trei ceasuri rele pentru Pesti
ADVERTISEMENT

Află ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Scorpion de pe 27 aprilie 2021, cel mai important eveniment astrologic al acestui sfârșit de lună. Nu este o zi bună pentru Pești!

Berbec: Nu lenevi! Este o zi în care primești suficientă energie și motive de a trage tare, așa că dacă vrei să culegi roade, trebuie mai întâi să sădești ceva.

ADVERTISEMENT

Taur: Evită să vorbești despre problemele tale personale cu oricine. Nu toată lumea poate empatiza cu tine. Atenție la așa-zișii prieteni.

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din 27 aprilie 2021

Gemeni: Renunță la a condamna anumite persoane din trecut pentru neplăcerile pe care le ai în prezent. Nu aceasta este soluția.

ADVERTISEMENT

Rac: Nu îi alunga pe oamenii care vor să se apropie de tine, să te cunoască. Sunt multe persoane care țin la tine cu adevărat.

Leu: Vorbește clar și concis dacă vrei să transmiți ceva. Nu mai folosi metafore și insinuări pentru că pot ieși scântei.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Scapă de frici și privește înainte cu mai mult optimism. O să vezi că multe din scenariile negative din capul tău sunt doar niște fabulații.

Vărsătorii trebuie să renunțe la gândirea fatalistă

Balanță: Nu permite ca anumite adevăruri să rămână într-un cufăr ascunse, ci folosește-ți harul vorbirii pentru a spune lucrurilor pe nume, cu riscul de a supăra.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Nu ridica tonul în discuțiile pe care le porți cu cei din jur. Luna Plină alimentează conflictele cu familia în cazul tău, așa că tratează totul cu calm și răbdare.

Săgetător: Este momentul să lupți mai mult ca oricând pentru visele tale, așa că nu renunța la ele.

Capricorn: Oferă mai mult respect și mai multă înțelegere pentru persoanele vârstnice. Nu te repezi asupra lor cu reproșuri.

Vărsător: Îți lipsește entuziasmul, energia bună, veselia de altăoară. Ce ai pățit? Lasă fatalitatea și nu-ți mai pune singur piedici.

Pești: Pentru tine este o zi care se poate încheia prost, dar tot la tine stă cheia să o transformi în una deosebită. Nu intra în polemici cu nimeni.

 

ADVERTISEMENT