Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Taur de pe 31 octombrie

Dan Suta   
în Horoscop
27/10/2020, 13:31
Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Taur de pe 31 octombrie
Lună Plină pe 31 octombrie. Foto: blog.spiritualify.com

Află ce să nu faci în timpul Lunii Pline care se va forma în zodia Taur pe 31 octombrie! Vine o perioadă destul de complicată pentru mai multe semne zodiacale, iar astrele vin în ajutorul lor cu sfaturi prețioase.

Fenomenul de Lună Plină de pe 31 octombrie își va pune amprenta în special asupra celor care nu au acționat la timp, căci acum timpul nu mai are deloc răbdare cu ei.

Printre cei afectați de fenomenul de la sfârșitul lui octombrie se numără Taurii, Gemenii, Balanțele și Scorpionii/

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline de pe 31 octombrie

Berbec: Nu mai căuta răspunsurile în locurile evidente, ci încearcă să vezi lucrurile în profunzime. Unele lucruri nu sunt ceea ce par și te vei convinge de asta din 31 octombrie încolo.

Taur: Nu te lua la ceartă cu colegii de la muncă și nu răspunde la provocări. Încearcă să rabzi cât poți de mult.

Gemeni: Nu te mai uita la evenimentele din trecut cu vină, cu groază, cu regrete. Încearcă să privești înainte căci viața mai are multe lucruri frumoase să-ți ofere.

Rac: Nu îți face scenarii negre în minte chiar dacă situația financiară scârțâie. Cel mai important este să îți păstrezi echilibrul.

Leu: Renunță la a-i ajuta pe ceilalți dacă ei nu se lasă ajutați. Nu poți salva omenirea, așa că mai bine urmează-ți propriul drum.

Fecioară: Nu exagera în anumite combateri de idei, ci încearcă să asculți mai mult. Chiar dacă ai tendința să întrerupi de multe ori un partener de conversație, de data asta e indicat să taci.

Balanțele nu trebuie să se culce pe o ureche, iar Capricornii să nu mai pornească scandaluri

Balanță: Nu te culca pe o ureche, chiar dacă vin vești bune din punct de vedere financiar. Neglijând latura sentimentală poți avea de suferit.

Scorpion: Luna Plină îți aduce prilejul să încetezi din a mai băga bețe în roate celor din jur și să îți ceri iertare acolo unde ai greșit.

Săgetător: Nu mai căuta tot felul de explicații pentru ieșirile tale nervoase, gafele făcute în mod repetat, pentru toate lucrurile pe care le-ai provocat în ultima perioadă.

Capricorn: Nu începe un conflict dacă nu vrei să te implici în el până la capăt. Renunță s-o mai faci pe piromanul.

Vărsător: Nu uita că oamenii cu adevărat importanți în viața ta vor fi mereu acolo unde vei avea nevoie de ei.

Pești: Trebuie să lași de la tine în conversațiile cu persoanele mai vârstnice, să renunți la a fi gică-contra.

 

Închide ×