Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline în Vărsător din 3 august, în funcție de zodie. Balanțele trebuie să își încheie socotelile cu trecutul

02.08.2020 | 15:01
Ce sa nu faci in timpul Lunii Pline in Varsator din 3 august in functie de zodie Balantele trebuie sa isi incheie socotelile cu trecutul
ADVERTISEMENT

Luna Plină din 3 august ne ajută să dăm drumul credințelor, lucrurilor și persoanelor care nu ne mai sunt de folos și să nu mai forțăm lucrurile indiferent de motiv. Frica nu aduce nimic bun.

Este momentul să păstrăm doar ce ne trebuie și ne folosește pe termen lung. Să lăsăm să se ducă ce este menit să se ducă, și să rămână ce e menit să rămână. Trebuie să avem încredere și să permitem Universului să ne conducă spre drumul hărăzit fiecăruia dintre noi.

ADVERTISEMENT

Capricornii sunt sfătuiți să se lase ghidați și să nu ia decizii pripite, iar Balanțele trebuie să-și pună neapărat ordine în gânduri și să își încheie socotelile cu trecutul.

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline în Vărsător din 3 august

Berbec

Berbecii nu trebuie să se arunce cu capul înainte, așa cum fac de obicei, pentru că nu este un moment prielnic. Da, este bine să aveți inișiatve, dar gândiți-vă de două ori înainte de a acționa.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii sunt focalizați pe relații, pe parteneriate și sunt dispuși la eforturi mari pentru a fi totul în armonie. Este bine, dar cu ce riscuri vreți să le faceți? Ar fi mi bine să vă gândiți întâi la voi.

Gemeni

Nu luați decizii la nervi și în niciun caz rapide. Dacă simți că te deranjează ceva și nu vrei să strici atmosfera, cel mai indicat ar fi să pleci, să schimbi locul sau subiectul. Reacțiile impuslive nu sunt cele mai bune.

ADVERTISEMENT

Rac

Te macină multe gânduri și planuri, chiar dacă nu prea ți-a mers bine în ultima lună. Se pare că nu vrei să abandonezi și bine faci, dar ceva trebuie să schimbi pentru a nu te lovi de același rezultat.

Leu

Este luna ta, și este timpul să acționezi și să nu te mai lași în bătaia vântului. Uneori, este bine și așa, dar tu facei asta de ceva timp și bați pasul pe loc. Familia are nevoie de sprijunul și aportul tău.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Luna Plină vine la pachet cu multă încărcătură emoțională. Totuși, pentru problemele prietenilor tăi nu te învinovăți și nu te încărca cu ce nu trebuie. Nu îți sunt suficiente ale tale?

Balanță

Nu mai arunca banii pe prostii și nu mai fi atât de mărinimos. Îți susții partenerul de viață, dar nu poți să îl întreții. Gândește-te la cât ai muncit tu ca să ajungi unde ești acum.

Scorpion

În timpul Lunii Pline este bine să îți pui dorințe și să îți faci planuri pentru perioada ce urmează Ai grijă ce îți dorești, gândete-te bine și fii convins că îți dorești cu adevărat cee ce ceri de la Univers.

Săgetător

Ai avut o lună foarte încărcată, probleme medicale, suferințe, greutăți financiare. De aceea, acum trebuie să ai grijă, să te aduni și să îți recapeți forțele și energia pentru că viața merge mai departe, asta-i clar.

Capricorn

Nu te duce cu gândul prea departe. Bucură-te de moment și de ceea ce trăiești zi de zi. Universul are grijă de tine, încrede-te. De aceea, trebuie să te lași condus de energia lui.

Vărsător

Fii mai încrezător în tine și în potențialul tău. Nu te mai opune cu atâta înverșunare. Fii mai relaxat și o să vezi că lucrurile vor merge în direcția corectă. Este doar o pasă proastă.

Pești

Ești foarte suspicios și tinzi să devii enervant pentru partener. Cu siguranță, ai și alte lucruri de făcut decât să monitorizezi fiecare mișcare pe care o face.

ADVERTISEMENT