Life

Ce să nu faci în timpul tranzitului Soarelui în zodia Berbec. Atenție, Gemeni!

18.03.2021 | 11:20
Ce sa nu faci in timpul tranzitului Soarelui in zodia Berbec Atentie Gemeni
ADVERTISEMENT

Află ce să nu faci în timpul tranzitului Soarelui în zodia Berbec, care va avea loc pe 20 martie 2021. Fenomenul astrologic deschide noi oportunități pentru fiecare dintre noi de care ar fi bine să profităm în perioada următoare.

Berbec: Nu te consuma în avans pentru anumite evenimente. Ai tendința să pui mereu răul în față, să te concentrezi doar asupra lucrurilor rele. Acest tranzit este unul benefic pentru mai ales din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Taur: Trebuie să iei câteva decizii importante care au legătură cu cariera ta. Nu e rău dacă schimbi tactica, mai ales în ceea ce privește comunicarea cu colegii de la locul de muncă.

Ce să nu faci în timpul tranzitului Soarelui în zodia Berbec

Gemeni: Atenție foarte mare la cum te exprimi în public. Unele lucruri nu sunt așa cu ți le imaginezi și, după cum spune proverbul, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

ADVERTISEMENT

Rac: Ai ocazia să repari anumite greșeli ale trecutului, dar pentru asta trebuie să le recunoști mai întâi. Din 20 martie încolo poți întâmpina tot felul de momente zbuciumate din punct de vedere sentimental.

Leu: Nu lăsa lucrurile nerezolvate și apucă-te de tot ceea ce poți să faci într-o zi. Este momentul să te dedici mai mult celor din jur.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Nu intra în panică dacă anumite proiecte nu ies tocmai așa cum îți doreai tu. Trebuie să faci tot posibilul să nu te lași descumpănit.

Balanță: Petrece cât de mult timp poți alături de cei dragi. Perioada aceasta este foarte bună pentru împăcare, asta dacă te-ai certat în ultima vreme cu persoanele din familie.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Ai în față o zi de 20 martie destul de anevoioasă. Tranzitul Soarelui în zodia Berbec scoate la iveală cele mai ascunse secrete ale tale, iar unele nu sunt tocmai plăcute.

Capricornii trebuie să renunțe la anumite griji

Săgetător: Nu căuta adevărul în locurile foarte ascunse. Unele certitudini sunt chiar sub ochii tăi. Trebuie doar să îi deschizi larg.

Capricorn: Nu e momentul să îți faci griji pentru parcursul tău profesional, chiar dacă sunt mici sincope pe ici, pe colo. Trebuie doar să faci ceea ce știi mai bine.

Vărsător: Nu judeca oamenii care au alte principii. Chiar dacă unele lucruri nu îți convine, încearcă să îi înțelegi pe cei care gândesc diferit.

Pești: Nu pune paie pe foc în discuțiile care se iscă în familia ta. Ai șansa să devii persona non-grata dacă vei continua cu atitudinea asta.

 

ADVERTISEMENT