Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Săgetător, pe 4 decembrie 2021. Tot atunci are loc și Eclipsa de Soare

Află ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Săgetător, fenomen care are loc pe 4 decembrie, când se produce și o Eclipsă Totală de Soare. Ce previziuni aduc astrele?
01.12.2021 | 09:54
Ce sa nu faci in timpul Lunii Noi din zodia Sagetator pe 4 decembrie 2021 Tot atunci are loc si Eclipsa de Soare
ADVERTISEMENT

Îți spunem ce să nu faci în timpul Lunii Noi în zodia Săgetător de pe 4 decembrie 2021. O serie de zodii primesc câteva atenționări și sfaturi utile din partea astrelor.

Pe 4 decembrie au loc, de fapt, două fenomene importante pentru lumea astrologiei. Luna Nouă este secondată de o Eclipsă totală de Soare, ultima eclipsă din acest an.

ADVERTISEMENT

Berbec: E ziua în care ar fi indicat să nu asculți ce se spune în stânga și dreapta, ci să mergi după ce îți dictează inima. Ascultă-ți intuiția și nu vei da greș.

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Săgetător, pe 4 decembrie 2021

Taur: Nu risca nimic din punct de vedere financiar. Este bine să nu acționezi acum, ci să conservi tot ce ai adunat. E o perioadă bună pentru a economisi.

ADVERTISEMENT

Gemeni: Nu ignora ideile care îți vin în minte, chiar dacă nu le poți pune în practică pe moment.

Rac: Nu te plânge pentru toate nimicurile vieții. Bucură-te de ceea ce ai, de oamenii minunați care sunt alături de tine și de tot ce ai realizat până acum.

ADVERTISEMENT

Leu: Nu exagera cu entuziasmul tău! Unora s-ar putea să li se pară cam mult felul acaparator în care îți exprim ideile și bucuriile.

Fecioară: Unele lucruri pot fi interpretate greșit, așa că e bine să cauți răspunsurile în interiorul tău. Nu-ți neglija credințele.

ADVERTISEMENT

Balanță: Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi. Unele lucruri din casă trebuie reparate la timp, astfel nu vor mai funcționa deloc.

Scorpion: Nu-ți fie teamă să îți dezvălui sensibilitățile. Dacă le arăți oamenilor că în spatele zidului pe care l-ai creat există o persoană cu temeri, cu slăbiciuni, s-ar putea să câștigi prieteni adevărați.

Vărsătorii trebuie să-și mute atenția către membrii familiei

Săgetător: Nu renunța la visele tale, la iubire, la tot ce ai reușit să construiești până acum doar pentru că a intervenit rutina în viața ta. Începe a face lucruri noi alături de partenerul de viață.

Capricorn: Nu căuta vinovați în altă parte pentru lucrurile de care ești doar tu responsabil. E timpul să-ți asumi greșelile.

Vărsător: Dacă nu ai încredere în anumiți prieteni, nu uita că în familia ta vei găsi mereu sprijin pentru lucrurile care te frământă. Nu te închide în tine.

Pești: La fel ca în cazul Taurilor, atenție foarte mare la cum gestionezi bugetul! Nu e o perioadă potrivită să arunci banii pe lucruri care nu sunt necesare acum.

ADVERTISEMENT