Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Gemeni de pe 19 decembrie 2021. Ce pățesc Racii

Află ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Gemeni de pe 19 decembrie 2021. Care sunt lucrurile pe care ar trebuie să le evite zodiile cu orice preț?
14.12.2021 | 17:27
Ce sa nu faci in timpul Lunii Pline din zodia Gemeni de pe 19 decembrie 2021 Ce patesc Racii
Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Gemeni de pe 19 decembrie 2021. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Îți spunem ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Gemeni de pe 19 decembrie 2021, fenomen astrologic care poate schimba complet niște situații pentru care mulți ar fi băgat mâna în foc.

Finalul de săptămână aduce o serie de vești importante pentru fiecare zodie. Nu există nativ care nu trebuie să se repoziționeze într-un fel sau altul pentru evenimentele care se arată la orizont.

ADVERTISEMENT

Berbec: Afli lucruri care te pot demotiva. Unele secrete ies la iveală și vezi oamenii cu alți ochi. Chiar dacă te simți dezamăgit, nu lăsa ca acest sentiment să pună stăpânire pe tine.

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline de pe 19 decembrie din zodia Gemeni

Taur: Nu renunța în ultima clipă la tot ce ai făcut până acum. Vei reuși să faci față oboselii. Nu uita că de cele mai multe ori, în cazul tău, pofta vine mâncând.

ADVERTISEMENT

Gemeni: Descoperi trădări la care nu te-ai fi așteptat niciodată. Nu mai deschide poarta sufletului tău oricui. Alege-ți cu mai multă atenție prietenii.

Racii: Pentru tine se anunță o perioadă fructuoasă. Există o mică pățanie de care te poți lovi în preajma zilei de 19 decembrie. O persoană din familie s-ar putea să te provoace. Nu băga în seamă răutățile, ci trăieșete-ți succesul.

ADVERTISEMENT

Leu: Ți se pare tot mai istovitoare munca pe care o faci. Nu continua pe același drum dacă simți că nu mai faci față. Ai nevoie de o pauză.

Balanță, nu te uita cu mânie în trecut!

Fecioară: Nu te implica în conflictele în care ți se cere să mediezi. Este timpul să te remuzi la a observa lucrurile fără să ții partea cuiva.

ADVERTISEMENT

Balanță: Adevărații dușmani se dovedesc a fi persoane în care ți-ai pus toată baza. Nu te uita cu mânie în trecut. Acceptă lucrurile așa cum sunt. La fel ca în cazul Gemenilor, data viitoare fii cu mai multă băgare de seamă când îți alegi prietenii.

Scorpion: Nu te implica în certurile persoanelor din anturajul tău, oricât de mult bine ai crede că faci. Oalele s-ar putea sparge în capul tău.

Săgetător: Luna Plină îți poate aduce niște garanții noi, niște momente unice din punct de vedere profesional. Nu rata noile oportunități.

Capricorn: Renunță la a face pe șeful cu cei din jur. Nu purta problemele de la serviciu acasă.

Vărsător: Nu mai visa cu ochii deschiși! E timpul să treci la treabă, să faci ceva concret pentru viitorul tău.

Pești: Iubirea îți dă târcoale, așa că ar fi bine să nu te ferești de ea. Trăiești un nou început pe plan sentimental.

 

 

ADVERTISEMENT