Life

Ce să nu faci pe timp de Lună Plină în zodia Taur. Fenomenul are loc pe 19 noiembrie

Află ce să nu faci pe timp de Lună Plină în zodia Taur, fenomen astrologic care se va produce pe 19 noiembrie 2021. Trei zodii primesc avertismente destul de serioase.
15.11.2021 | 10:09
Ce sa nu faci pe timp de Luna Plina in zodia Taur Fenomenul are loc pe 19 noiembrie
Lună Plină în zodia Taur pe 19 noiembrie 2021. Foto: tillamookcountypioneer.net
ADVERTISEMENT

Îți spunem ce să nu faci pe timp de Lună Plină în zodia Taur, fenomen care are loc peste 4 zile, pe 19 noiembrie 2021, mai exact.

Trei dintre zodii vor trece prin momente destul de complicate, căci unele angajamente pe care și le-au luat nu vor putea fi respectate la timp. În unele situații, intervin chestiuni de natură obiectivă, în timp ce în alte contexte, unii nativi ar putea descoperi că nu fac lucruri care le provoacă plăcere.

ADVERTISEMENT

Berbec: Nu uita că tot răul poate duce spre bine, dacă știi cum să privești lucrurile. Nu te crampona în eșecurile tale, ci mergi mai departe. Dă-ți voie să mai încerci. Lumea nu se oprește după o nereușită.

Ce să nu faci pe timp de Lună Plină în zodia Taur, pe 19 noiembrie 2021

Taur: Ai mare grijă la cercul tău de prieteni! Nu te lua la harță cu oamenii din jur doar pentru a-ți arăta superioritatea. Vei avea mult de pierdut cu o astfel de atitudine.

ADVERTISEMENT

Gemeni: Nu te mai poți baza pe cei din jur. Acceptă lucrurile așa cum vin și apucă-te singur de treabă.

Rac: Devii din ce în ce mai agitat, dar nu știi încă de ce. Este momentul să te uiți adânc în sufletul tău. Acolo se află toate răspunsurile de care ai nevoie.

ADVERTISEMENT

Leu: Nu ai încotro și trebuie să te supui unor reguli neplăcute. Ai să vezi că dacă te înarmezi cu răbdare, totul se va rezolva de la sine.

Fecioară: Aștepți un răspuns important, o situație motivatoare. Luna plină din zodia Taur îți dă acea energie magică de care aveai nevoie.

ADVERTISEMENT

Balanță: Te dumirești cu privire la unele lucruri care ți-au dat bătăi de cap în ultima vreme. Este momentul să riști mai mult, să te implici 100% în tot ce faci.

Pești, evitați să vă răzbunați!

Scorpion: Perioada este benefică dacă știi să vezi partea plină a paharului. Cu puținul pe care îl ai poți realiza multe.

Săgetător: Nu ai nevoie de oameni care îți scot în față întotdeauna greșelile. Rupe legătura cu persoanele toxice din jurul tău. Meriți ceva mai bun.

Capricorn: Luna Plină scoate cele mai frumoase lucruri din tine. Ai curajul să încerci chestii noi din punct de vedere profesional. Te impui fără să faci mari tam-tam.

Vărsător: Și pentru tine, fenomenul astrologic din 19 noiembrie vine cu mici schimbări. Nu te arunca prea mult înainte, ci ia totul pas cu pas.

Pești: Vei afla, în sfârșit, cine este persoana care te-a trădat recent, omul pe care l-ai căutat și în gură de șarpe. Nu te răzbuna! Lasă ca soarta să îi arate că a greșit.

ADVERTISEMENT