Life

Ce să nu faci în timpul lui Mercur retrograd în zodia Vărsător. Fenomenul astrologic începe pe 14 ianuarie 2022

Află ce să nu faci în timpul lui Mercur retrograd în zodia Vărsător, fenomen care începe pe data de 14 ianuarie 2022. Mai multe zodii trebuie să facă noi sacrificii.
07.01.2022 | 11:11
Ce sa nu faci in timpul lui Mercur retrograd in zodia Varsator Fenomenul astrologic incepe pe 14 ianuarie 2022
Ce să nu faci în timpul lui Mercur retrograd în zodia Vărsător. Foto: express.co.uk
ADVERTISEMENT

Îți spunem ce să nu faci în timpul lui Mercur retrograd în zodia Vărsător, fenomen care începe pe 14 ianuarie și se încheie pe 3 februarie 2022. Următoarea dată când Mercur va fi retrograd va fi 10 mai, însă până atunci, să aflăm ce ne rezervă începutul de an.

Mai multe semne zodiacale trebuie să fie extrem de atente la deciziile pe care le iau în perioada imediat următoare.

ADVERTISEMENT

Berbec: Nu trebuie să ignori nevoile celorlalți, dar în niciun caz să le pui deasupra dorințelor tale. Mercur te va învăța cum să împaci capra și varza.

Ce să nu faci în timpul lui Mercur retrograd în zodia Vărsător

Taur: E timpul să-ți dovedești perspicacitatea în relațiile cu cei din jur. Nu te implica în povești care nu-ți aparțin, așa că alege foarte bine temele asupra cărora îți dai cu părerea.

ADVERTISEMENT

Gemeni: Iei decizii mult mai bune pentru confortul tău financiar. Ai grijă să nu ignori avertismentele astrelor. Vor apărea în calea ta persoane care vor să îți bage bețe în roate. Ar fi ideal să le ignori cu desăvârșire.

Rac: Nu accepta orice sfat de la oricine. Mercur retrograd te va învăța cim să își recâștigi din plin independența.

ADVERTISEMENT

Leu: Începe o perioadă fructuoasă pentru tine din toate punctele de vedere. Nu-ți dezvălui planurile, ci surprinde-i pe cei din jur cu realizările tale.

Fecioară: Nu ridica tonul dacă vrei să îți faci cunoscut punctul de vedere. Mercur retrograd îți spune că trebuie să scapi de karma de agresivitate.

ADVERTISEMENT

Balanțelor, nu vă mai puneți pe ultimul loc!

Balanță: Nu te pune pe ultimul loc din nou. Poți lucra cu mână de fier și poți dovedi adevăratele tale capacități.

Scorpion: Este momentul să te concentrezi cu mai multă atenție asupra lucrurilor pe care le-ai lăsat de izbeliște în 2021. Scapi de o povară mare.

Săgetător: Nu încerca să schimbi viziunea partenerului de viață cu privire la lucruri fundamentale. Caută punctele comune și totul va fi bine.

Capricorn: Destinul este ceva mai îngăduitor cu tine în această perioadă, fapt pentru care trebuie să te focusezi mai atent pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine.

Vărsător: Nu lua decizii la nervi. Totul trebuie analizat cu maximă atenție. Multe din lucrurile care ți se par firești vor fi date peste cap în perioada care vine.

Pești: Nu da înapoi de la decizia pe care ai luat-o din punct de vedere sentimental, oricât ar fi de dureroasă pe moment. Trebuie să te eliberezi de energiile negative cu orice preț.

 

ADVERTISEMENT