Life

Ce să nu faci pe timp de Lună Nouă în Gemeni. Camelia Pătrăşcanu, fermă cu Berbecii!

Află ce să nu faci pe timp de Lună Nouă în Gemeni. Fenomenul astrologic are loc pe 6 iunie 2024. Camelia Pătrăşcanu spune tot!
03.06.2024 | 12:05
Ce sa nu faci pe timp de Luna Noua in Gemeni Camelia Patrascanu ferma cu Berbecii
Ce să nu faci pe timp de Lună Nouă. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Descoperă ce nu e bine să faci pe timp de Lună Nouă în Gemeni, fenomen care se produce în curând, mai exact pe 6 iunie 2024. Camelia Pătrăşcanu face cele mai tari previziuni astrologice.

Ce să nu faci pe timp de Lună Nouă în Gemeni. Camelia Pătrășcanu știe

Berbecii trebuie să ştie că acest fenomen îi avantajează destul de tare. Aşadar, dragi Berbeci, fiţi mai receptivi la toate informaţiile din jur. Nu ignoraţi sugestiile excelente care pot veni chiar din partea unor necunoscuţi, oameni care au suficientă autoritate şi experienţă încât să vă lăsaţi îndrumaţi de ei.

ADVERTISEMENT

Ce să nu faci pe timp de Lună Nouă. Taur: Nu lăsa de izbelişte lucrurile de valoare din viața ta. E timpul să speculezi așa cum numai tu știi care sunt avantajele tale în drum spre succes, unul garantat dacă deschizi cu atenție ochii.

Gemeni: Nu te bate în piept că le știi pe toate, căci altfel nu vei putea evolua sub nicio formă. Este cazul să privești totul cu mai multă seninătate și deschidere. Astrele te încurajează să îți deschizi aripile, să zbori liber, ca un fluture.

ADVERTISEMENT

Rac: Nu e cazul să te mai ții legat de aspecte ale trecutului care nu te lasă să mergi mai departe. Analizează cu atenție forța uriașă pe care Divinitatea a pus-o în tine de a te debarasa de lucrurile supărătoare, poate chiar de persoanele toxice.

Leu: Nu te sfii atunci când ți se fac complimente. Este cazul să fii extrem de focusat pe părțile pozitive ale traiectoriei tale în viață. Te trezești cu un soi de popularitate de care trebuie să profiți din plin. Ai mult de câștigat de pe urma faimei tale.

ADVERTISEMENT

Ce să nu faci la Lună Nouă. Fecioară: Simți că trenul potrivit a ajuns la tine, așa că nu mai e cazul să dai înapoi. Profită de oportunitățile pe care astrele ți le scot în cale în perioada următoare. Ai multe de oferit și, la rândul tău, de primit.

Săgetătorii, învăluiți de iubire

Balanță: Nu da cu piciorul altor feluri de a trăi, posibilităților care se aștern pe traseul tău. Pentru tine, poate fi vorba de un soi de revigorare sub toate aspectele. Nu vorbim doar despre schimbarea unui stil alimentar ori a obiceiurilor de zi cu zi, ci de un upgrade mental.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Nu te da bătut atunci când lupți pentru beneficiile tale. Este cazul să insiști cu argumente, care nu-ți lipsesc deloc, mai ales dacă vine vorba despre drepturile tale financiare.

Săgetător: Iubirea este puternic subliniată la Luna Nouă din 6 iunie 2024. Nu mai privi în altă parte din moment ce dragostea se uită direct în ochii tăi. Dă-ți voie să simți fiorii cu care te-ai mai întâlnit, poate, doar în adolescență.

Ce să nu faci pe timp de Lună Nouă. Capricorn: Nu te crampona în ideile fixe de care îți spune toată lumea să scapi. Ieși din blocajul mental în care te afli și privește cu optimism spre viitor, căci arată foarte bine.

Vărsător: Nu-ți fie teamă să investești bani în pasiunea ta. Acum e momentul potrivit să faci asta, chiar dacă rezultatele dedicării tale nu vor veni peste noapte. Pas cu pas vei ajunge departe.

Pești: Luna Nouă nu e tocmai grozavă pentru tine, căci e tensionată de Saturn. Chiar și așa, e bine să nu te pui pe locul doi, oricât de mult ai căuta armonia în jurul tău. Cere-ți drepturile, dar fără scandal.

 

ADVERTISEMENT