Life

Ce să nu faci pe timp de Lună Nouă în Gemeni. Sfaturi pentru zodii

Află ce să nu faci pe timp de Lună Nouă în Gemeni, în funcție de zodie! Fenomenul va avea loc pe 10 iunie 2021.
07.06.2021 | 11:22
Ce sa nu faci pe timp de Luna Noua in Gemeni Sfaturi pentru zodii
Lună Nouă în Gemeni pe 10 iunie. Află ce să nu faci. Foto: chaninicholas.com
ADVERTISEMENT

Pe timp de Lună Nouă în Gemeni, ca sfat general, este bine să eviți conflictele mai ales cu persoanele din familie. Află ce ar trebui să nu faci în funcție de zodia în care te-ai născut!

Berbec: Nu îți asuma angajamente pe care știi că nu ai să le poți duce până la capăt. Este bine să știi de ce ești în stare pentru a nu deveni o dezamăgire în fața celorlalți.

ADVERTISEMENT

Taur: Nu pleca la drum fără un plan bine pus la punct. Luna Nouă te responsabilizează mai mult decât te-ai fi așteptat în această perioadă în care ai tendința să devii mai leneș.

Ce să nu faci pe timp de Lună Nouă în zodia Gemeni, pe 10 iunie 2021

Gemeni: Poate că a venit momentul să rupi anumite legături toxice pe care le considerai prietenii. Nu mai pune suflet pentru oricine. Gândește-te mai mult la tine.

ADVERTISEMENT

Rac: În timpul Lunii Noi de pe 10 iunie ar fi indicat să nu lași nimic din ce poți rezolva în acea zi. Este o zi perfectă pentru a definitiva niște proiecte.

Leu: Nu renunța la visele tale, chiar dacă apar nori gri deasupra ta. Ai destule calități încât să poți face față celor mai dificile situații.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Nu accepta orice compromis doar de dragul de a face bine. Cântărește foarte bine tot ce spui și faci. Trebuie să te asiguri că lucrurile sunt într-o concordanță perfectă.

Vărsătorii sunt încurajați să acționeze

Balanță: Nu ridica tonul la oamenii care nu înțeleg din prima ce le transmiți. Fii mai conciliant.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Nu pune paie pe foc într-un conflict în care ești doar spectator. Riști să devii victimă colaterală.

Săgetător: Renunță la gândurile negative și uită-te mai bine în jur. Ai suficiente motive de bucurie. Trebuie doar să deschizi bine ochii.

Capricorn: Nu te culca pe o ureche, cu toate că perioada aceasta este una extraordinară din toate punctele de vedere. E bine să ai niște mici rezerve mai ales din punct de vedere profesional.

Vărsător: E momentul să acționezi, așa că nu mai sta pe bară și intră pe terenul de joc! Visele nu se îndeplinesc de la sine, ci prin efort, prin muncă și conștiinciozitate.

Pești: Nu mai petici pe ici pe colo, ci înlocuiește ce nu mai funcționează. Un efort financiar făcut acum pentru a schimba lucrurile din casă poate reprezenta o investiție pe termen lung.

 

ADVERTISEMENT