Life

Ce să nu faci pe timp de Lună Plină în zodia Gemeni, fenomen care are loc pe 8 decembrie 2022

Luna Plină din Gemeni de pe 8 decembrie 2022 aduce câteva semnale de alarmă pentru unele zodii. Ce nu e bine să facem cu ocazia acestui fenomen astrologic?
07.12.2022 | 17:19
Ce sa nu faci pe timp de Luna Plina in zodia Gemeni fenomen care are loc pe 8 decembrie 2022
Ce să nu faci pe timp de Lună Plină în zodia Gemeni. Foto: cbc.ca
ADVERTISEMENT

Îți spunem ce să nu faci în timpul fenomenului de Lună Plină în zodia Gemeni, eveniment care are loc mâine, pe 8 decembrie 2022!

Ce să nu faci pe timp de Lună Plină în zodia Gemeni, pe 8 decembrie 2022

Zodia Berbec: Să n-ai încredere în vorbele mieroase pe care ți le spun cei din jur. Nu este momentul să îți pui bazele în oameni care nu au dovedit nimic în plus față de niște simple vorbe.

ADVERTISEMENT

Taur: Ești extrem de inovativ și te duci cu gândul într-o mie de părți. Nu renunța la visele tale, chiar dacă multe dintre ele sunt blocate de niște piedici. Ai suficient talent să treci de orice situație dificilă.

Gemeni: Ești una dintre zodiile avantajate de Luna Plină de pe 8 decembrie. Nu da cu piciorul oportunităților pe care soarta ți le scoate în cale!

ADVERTISEMENT

Zodia Rac: Ți se recunosc niște merite, dar nu e cazul să te culci pe o ureche. Ai mare grijă cui și ce îi povestești despre succesele tale.

Leu: Ești nevoit să schimbi niște metode de lucru sau modul în care comunici cu cei din jur. Nu e o perioadă foarte plăcută pentru tine dacă te încăpățânezi să stai pe loc.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Ai ocazia să te reinventezi, însă e momentul să te gândești cât poți de serios la felul în care vrei să o faci. Nu arde etapele, ia schimbările pe rând!

Balanță: Nu e indicat să pornești vreo răscoală la locul de muncă. Uită-te bine în jur, scanează oamenii și dă-ți seama că dacă vei vocifera vei avea de pierdut, oricâtă dreptate ai avea.

ADVERTISEMENT

Scorpioni, nu face schimbări bruște în dragoste!

Scorpion: Viața te pune în ipostaze destul de complicate în perioada aceasta. Nu face manevre brusce în plan amoros. Nu lua decizii în numele persoanei iubite.

Săgetător: Nu ridica tonul în discuțiile în contradictoriu cu persoanele din jur. Ai mult de pierdut dacă te impui în acest fel.

Capricorn: Pentru tine, ziua de 8 decembrie poate aduce șansa unei noi vieți. Nu trebuie să ignori toate semnele pe care ți le oferă astrele în această zi.

Vărsător: Nu uita să îți duci la capăt anumite promisiuni pe care le-ai făcut, mai ales că se apropie termenul-limită.

Pești: Nu privi în urmă cu mânie, ci cu înțelepciune și compasiune. Unele greșeli pe care le-ai făcut te-au ajutat mai mult decâr ai crede.

ADVERTISEMENT