Life

Ce să nu iei niciodată cu tine în concediu dacă pleci cu mașina. Titi Aur, sfaturi esențiale pentru șoferi

Care sunt lucrurile pe care nu trebuie să le iei în vacanță, dacă mergi cu mașina. Titi Aur, ponturi practice pentru șoferi.
08.07.2024 | 10:10
Ce sa nu iei niciodata cu tine in concediu daca pleci cu masina Titi Aur sfaturi esentiale pentru soferi
Care sunt lucrurile pe care nu trebuie să le iei în vacanță, dacă mergi cu mașina. Titi Aur, ponturi practice pentru șoferi. Sursa foto: freepik.com / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce să nu iei niciodată cu tine în concediu dacă pleci cu mașina. Titi Aur, sfaturi esențiale pentru șoferi. Specialistul în conducere defensivă a explicat într-o filmare de pe social media care sunt obiectele riscante.

Care sunt lucrurile pe care nu trebuie să le iei în vacanță, dacă mergi cu mașina. Titi Aur, ponturi practice pentru șoferi

Care sunt lucrurile pe care nu trebuie să le iei în vacanță, dacă mergi cu mașina. Titi Aur, ponturi practice pentru șoferi. Cunoscutul pilot de raliu le recomandă conducătorilor auto să verifice autoturismul înainte de plecarea la drum.

ADVERTISEMENT

Presiunea din anvelope trebuie să fie una corectă. De asemenea, expertul îi sfătuiește pe oameni să vadă dacă există suficient lichid la stropitorul de parbriz și dacă filtrul de polen a fost schimbat la timp pentru a circula bine aerul în interior.

Roata de rezervă nu trebuie să lipsească din portbagaj, la fel și cricul și cheia specială pentru a schimba roata. De asemenea, trusa specială prin care se umflă roata în cazul unei eventuale pene nu trebuie să lipsească.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Titi Aur îi sfătuiește pe șoferi să fie atenți la lucrurile pe care le pun în mașină. Specialistul are o listă întreagă de obiecte care sunt interzise pentru că sunt periculoase atunci când circulăm pe străzi.

Aceste obiecte ascuțite sau dure, cum ar fi o simplă sticlă de apă care nu este fixată într-un suport, poate avea efecte negative, mai ales în cazul unei frâne bruște. Telefonul sau laptopul care nu sunt prinse sunt în aceeași categorie.

ADVERTISEMENT

Titi Aur, despre obiectele interzise în mașină

Titi Aur, fost campion de raliuri, a vorbit despre obiectele interzise în mașină, subliniind că șoferii se expun unor mari pericole. Expertul în conducere defensivă spune că cei care folosesc telefonul când circulă pe străzile din România trebuie sancționați aspru.

„În mașină să nu avem obiecte care pot să plece în cazul unui accident, în cazul unei frânări bruște sau în cazul unui impact, obiecte care ne pot răni. Aceste obiecte pot fi de la o sticlă de apă, o sticlă de cola, un telefon mobil, un laptop.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fie bine puse, bine ancorate pentru că altfel, mai ales dacă avem și copii în mașină, aceste obiecte devin periculoase”, a spus Titi Aur într-un videoclip de pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni....
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni. Medicii au stabilit totul
Tragedia care a șocat România. E înfiorător prin ce a trecut fata ucisă...
Tragedia care a șocat România. E înfiorător prin ce a trecut fata ucisă de urs
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși