Life

Ce sacrificii a făcut Dragoș Dolănescu pentru a ajunge un om de succes: ”Am spălat vase și în Israel”

Dragoș Dolănescu a făcut dezvăluiri despre drumul către succes. Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu a vorbit despre sacrificiile făcute.
31.01.2023 | 20:01
Ce sacrificii a facut Dragos Dolanescu pentru a ajunge un om de succes Am spalat vase si in Israel
Dragoș Dolănescu locuiește în America, alături de familia lui. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al regretatului artist, Ion Dolănescu, a vorbit despre sacrificiile făcute pentru a ajunge un om de succes. Acesta este fost politician în Costa Rica și, în prezent, psiholog în același loc.

Dragoș Dolănescu, dezvăluiri despre drumul către succes. Ce sacrificii a făcut fiul cel mic al lui Ion Dolănescu

Dragoș Dolănescu a pornit de jos, la fel ca mulți alți oameni, pentru a fi o persoană realizată. Fostul deputat al Adunării Legislative din Costa Rica a precizat că a muncit în perioada facultății, iar patru luni pe an se deplasa în New York, pentru a lucra în construcții și a câștiga bani.

ADVERTISEMENT

Tot în tinerețea sa, fiul de artist a mărturisit că a muncit în Israel, unde a spălat vase, încât să se poată întreține la facultate.

”Am muncit în timpul facultății. Aveam o familie extraordinară la New York, care ne primea. Tot timpul mă duceam, patru luni pe an, mergeam să lucrez în construcții, stăteam cu alți români.

ADVERTISEMENT

Am spălat vase și în Israel, pentru a strânge bani la fel că orice copil care era la facultate”, a detaliat Dragoș Dolănescu pentru Antena Stars, notează Spynews.

Întrebat de relația pe care o avea la acea vreme cu fratele său vitreg, Ionuț Dolănescu, Dragoș Dolănescu a mai spus că nu și-a dorit să deranjeze și că a preferat să-și croiască un drum de unul singur.

ADVERTISEMENT

Dragoș Dolănescu este stabilit din 2018 în America Centrală, aici unde a fost deputat al Adunării Legislative, din Costa Rica. Mandatul de politician i s-a terminat în mai 2022, iar de atunci a decis să revină la meseria lui de bază: psihologia.

Câți copii are Dragoș Dolănescu

În Costa Rica, Dragoș Dolănescu are trei copii, din căsătorii distincte, mai exact, doi băieți, Ion și Darius, și o fiică pe nume Maria de Jesus.

ADVERTISEMENT

”Am decis să redeschid cabinetul, după cei patru ani de politică. Cât timp am fost deputat nu am putut să mai fiu și psiholog.

Nu aș fi putut să mă împart, poate că n-aș fi făcut nimic foarte bine, iar mie îmi place să fac totul perfect. Ca politician, e și foarte greu, trebuie să iei decizii pentru o țară întreagă, la cabinet iei adesea pentru câte un om”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru ego.ro

ADVERTISEMENT