Life

Ce sacrificii au făcut Vlăduța Lupău și Adi Rus de dragul fiului lor. La ce au renunțat

Vlăduța Lupău și Adi Rus au făcut sacrificii de dragul fiului lor, Iair. La ce au renunțat cei doi soți în locuința lor.
06.01.2023 | 19:21
Ce sacrificii au facut Vladuta Lupau si Adi Rus de dragul fiului lor La ce au renuntat
Ce sacrificii au făcut Vlăduța Lupău de când s-a născut fiul lor. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

De când s-a născut fiul lor, Iair, Vlăduța Lupău și Adi Rus au fost nevoiți să facă sacrificii. Fostul jucător de fotbal este afectat de schimbările făcute de cei doi.

Vlăduța Lupău și Adi Rus, sacrificii de dragul fiului lor. La ce au fost nevoiți să renunțe

Interpreta de muzică populară și fostul fotbalist au devenit părinți în urmă cu cinci luni, pe 6 august 2022. Încă de când a venit pe lume fiul lor, Iair, viața celor doi s-a schimbat radical.

ADVERTISEMENT

În afară de faptul că băiețelul a adus o mare bucurie prin faptul că acum familia lor este completă, Vlăduța Lupău și Adi Rus au alte priorități acum.

Soțul cântăreței, Adi Rus, s-a pus în plan secund și încearcă să petreacă cât mai mult timp cu băiețelul lui.

ADVERTISEMENT

Înainte de botezul lui Iair, care a avut loc în septembrie 2022, cei doi s-au mutat în casă nouă.

Inițial, o parte din locuință trebuia să-i fie dedicată fostului fotbalist. Aceasta consta într-o sală de fitness, dar și o saună, pentru ca sportivul să se mențină în formă.

ADVERTISEMENT

Odată cu venirea pe lume a fiului lor, cei doi au modificat proiectul casei și au ținut cont de nevoile lui Iair.

În locul saunei și al sălii de fitness va exista acum un spațiu dedicat lui Iair, care va avea o cameră doar pentru joacă. Artista a început deja să amenajeze spațiul.

ADVERTISEMENT

“Din sală de fitness s-a transformat în loc de joacă. Această cameră trebuia să fie sala de fitness a lui Adi și saună, care nu s-a mai transformat nici în saună, nici în sală, pentru că se transformă în locul de joacă pentru (n.r. Iair)…

Am luat acest covor cu spumă pentru el, este destul de mare, însă o să-mi mai trebuiască vreo trei ca să pun pe toată suprafața acestei camere, care nu mai este sală.”, a explicat Vlăduța Lupău pe Instastory.

Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău și Adi Rus au transformat casa pentru fiul lor. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Cum a petrecut de Crăciun Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău este foarte ocupată în plan profesional. Artista are cântări atât în țară, cât și în străinătate, însă reușește, în același timp, să se dedice vieții de familie.

Astfel, de sărbători, vedeta a avut grijă să fie acasă, alături de cei dragi. În plus, acesta a fost primul Crăciun al cântăreței alături de Iair, așa că s-a bucurat foarte mult de această sărbătoare.

De Crăciun, interpreta a postat o imagine emoționantă de familie. Totodată, solista le-a transmis gânduri bune fanilor ei, cu ocazia sărbătorilor.

“FAMILIA este locul în care ești cel mai iubit din lume și este cea mai mare binecuvântare a unui om!

Mulțumim Doamne pentru cel mai minunat Crăciun! Sper că sunteți toți alături de cei dragi vouă!”, a scris Vlăduța Lupău pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT