Life

Ce sacrificii fac Monica Davidescu și Aurelian Temișan pentru carieră: „E greu să fim împreună tot timpul”

Monica Davidescu a vorbit despre sacrificiile pe care trebuie să le facă pentru carieră. Actrița a mărturisit că este uneori dificil să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională.
05.05.2022 | 13:51
Ce sacrificii fac Monica Davidescu si Aurelian Temisan pentru cariera E greu sa fim impreuna tot timpul
Monica Davidescu a făcut dezvăluiri despre viața de familie. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Aflată pe covorul roșu, la Gala Premiilor Gopo, Monica Davidescu a dezvăluit că uneori poate fi greu să găsească un echilibru între viața de familie și cea profesională. La gala destinată cinematografiei românești, actrița nu a fost însoțită de soțul său, Aurelian Temișan.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, sacrificii de dragul carierei

La Gala Premiilor Gopo de anul acesta, Monica Davidescu a pășit de una singură pe covorul roșu, fără soțul său, Aurelian Temișan. Actrița a dezvăluit că acest lucru nu o deranjează, important fiind faptul că acasă sunt împreună.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Monica Davidescu (@monica_davidescu_)

După aproape trei decenii de când formează o echipă cu Aurelian Temișan atât pe scenă cât și acasă, Monica Davidescu a recunoscut că este uneori dificil să găsească echilibrul între carieră și viața de familie, dar amândoi fac eforturi.

„E greu să fim împreună tot timpul”

E drept că uneori sunt nevoiți să facă și sacrificii, nu reușesc întotdeauna să fie împreună, însă Monica Davidescu susține că mereu a pus familia pe primul loc.

ADVERTISEMENT

„De când mă știu am pus familia pe primul loc. Este greu să te împarți în mod egal între familie și carieră, dar nu imposibil. Trebuie să găsești măsura. Avem programe foarte diferite. Și Dora are un program foarte diferit la școală. E greu să fim împreună tot timpul.

„Noi ne-am făcut timpul acesta al scenei să fie timpul nostru împreună și, cumva, se împletesc viețile noastre cu viața pe care o trăim în teatru.

ADVERTISEMENT

Aseară am venit de la spectacol și cu Cosmin Bujeu care joacă cu noi, este nepotul meu, și ne-am așezat la masă. Era ora 22:30. Ne-am uitat așa unii la alții, n-am mai mâncat de mult toți patru împreună”, a declarat Monica Davidescu pentru Antena Stars. 

Aurelian Temișan și Monica Davidescu învață de la fiica lor să țină pasul cu noua generație

Monica Davidescu și Aurelian Temișan au devenit părinți în anul 2010. Fiica lor, Dora, este cea care le oferă lecții de viață în fiecare zi, după cum a declarat actrița.

ADVERTISEMENT

„Suntem și noi la școală odată cu Dora. Învățăm să ținem pasul cu generația pe care ea o reprezintă. Încercăm să facem lucruri pe care noi le înțelegem într-un fel și ea le înțelege altfel.

Încercăm să găsim o cale de comunicare bună între noi doi. Noi învățăm mai mult decât ea. Trebuie să privim înspre viitor”, a spus Monica Davidescu.

ADVERTISEMENT