Life

Ce sacrificii face Mario Fresh pentru a fi cu Alexia Eram. Unul din secretele sale a ieșit la iveală

Mario Fresh face o serie de sacrificii pentru a arăta bine în primul rând pentru stima de sine, dar și pentru a fi pe placul iubitei sale, Alexia Eram.
08.09.2021 | 11:50
Ce sacrificii face Mario Fresh pentru a fi cu Alexia Eram Unul din secretele sale a iesit la iveala
Mario Fresh, cântăreț, surprinz pe străzile din București. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mario Fresh este din ce în ce mai atent cu felul în care arată. Cântărețul postează des imagini cu el la sală. În ultima perioadă le împărtășește fanilor și ce mănâncă pentru a arăta bine.

Concurentul de la Splash, vedete la apă de la Antena 1 face mari sacrificii pentru a fi pe placul Alexiei Eram.

ADVERTISEMENT

”Ginerele” Andreei Esca își alege cu multă grijă alimentele pe care le consumă pentru a-și lua porția necesară de proteine și vitamine, astfel încât să nu se îngrașe.

Mario Fresh e atent la ce mănâncă pentru a se menține fit

Iubitul Alexiei Eram a postat pe contul său de Instagram, la secțiunea Story, cum arată una dintre mesele sale zilnice. Artistul a pus o fotografie care spune totul despre dieta sa și sacrificiile pe care le face pentru siluetă.

ADVERTISEMENT

Mario evită cât poate să consume produse de tip fast-food și alege o dietă ceva mai sănătoasă, care presupune legume și carne proaspătă.

În imaginea publicată de Mario, fanii au putut vedea că acesta alege să consume piept de pui la grătar împreună cu sparanghel, dovlecei, ardei și roșii.

ADVERTISEMENT
mario fresh
Cam asta consumă Mario Fresh pentru a se menține în formă. Foto: Instagram

Iubitul Alexiei Eram a dat la un moment dat jos 6 kg în 7 zile

Mario Fresh a avut serioase probleme cu greutatea în trecut. Puțini își mai aduc aminte faptul că partenerul Alexiei Eram cântărea la un moment dat 100 de kilograme.

Artistul s-a băgat într-un program intensiv de slăbire reușind să dea 20 de kilograme jos. 6 dintre ele în doar o săptămână. Mario a spus că recordul de a scăpa de 6 kilograme în 7 zile nu se datorează pastilelor pentru slăbit. Nu a apelat nici la intervenții de tip liposucție.

ADVERTISEMENT

A reușit să slăbească mult prin forțele proprii, prin foarte mult antrenament la sala de sport și prin alegerea cu atenției a mâncării pe care o consumă.

Mario Fresh este unul dintre cei mai urmăriți tineri artiști pe rețelele de socializare. Pe Instagram, fostul membru al trupei de la Golden Boy Society a lui Alex Velea are peste 550.000 de urmăritori.

Iubita lui, Alexia Eram are și mai mulți fani. Fata prezentatoarei de știri de la PRO TV se bucură de o comunitate de 685.000 de persoane pe contul ei de Instagram acolo unde, la fel ca iubitul ei, postează des tot ceea ce face.

ADVERTISEMENT