News

Ce salarii au cei din staff-ul emisiunii Românii au Talent. Cu cât îi plătește Pro TV pe cei care nu apar la TV!

12.04.2019 | 20:20
Ce salarii au cei din staff-ul emisiunii Românii au Talent

Nu numai pe scaunele juraților de la „Românii au Talent„ se află oameni care iau bani frumoși. De altfel, audiențele show-ului nu sunt datorată numai vedetelor care apar pe micile ecrane, ci și oamenilor care stau în spatele camerelor, cei care pun cap la cap toate momentele impresionante care ne vin nouă de-a gata.

Ce salarii au cei din staff-ul emisiunii Românii au Talent

De la cameramani, regizori și băiatul cu apa, toți duc o muncă asiduă, care le este și răsplătită pe măsură. Spre exemplu, un șofer care are grijă de vedete, primește, pe o zi de muncă, 250 de euro. Cert este că cele mai bine plătite sunt personajele cheie ale concursului de talente, cei care decid și soarta concurenților, jurații.

Andra, se zvonește că ar câștiga aproximativ 8.000 – 10.000 de euro pe lună. Andi Moisescu, matematicianul reprofilat, se poate lăuda și el cu venituri consistente. Datorită succesului de la Românii au Talent, prezentatorul și-a deschis o firmă cu ajutorul căreia pânăîn 2015 a câștigat aproximativ 440.000 de euro. Potrivit wowbiz.ro, încasările din anul 2016 au fost de 491.552 de lei,peste 100.000 de euro. Astfel, ajungând în 2018, lucrurile au mers din ce în ce mai bine, Andi ajungând la un profit net de circa 550.000 de euro.

Ce salarii au cei din staff-ul emisiunii Românii au Talent. Cu cât îi plătește Pro TV pe cei care nu apar la TV!
Cu cât îi plătește Pro TV pe cei care nu apar la TV!

Munca juraților este uneori criticată

Cu toate acestea, există momente în care munca celor de la Românii au Talent le este criticată. Spre exemplu, după moartea Emmei Neagu, o fostă gimnastă care a impresionat cu numărul ei toți românii, a avut o remarcă la aprecierea juraților concursului față de fetița care acum danseaza printre îngeri. Jurnalista a scris pe contul ei de socializare că munca ei nu a primit un Golden Buzz. „Emma Neagu, concurenta la Românii au talent, a murit. Avea osteosarcom, o formă de cancer osos care a lăsat-o fără un picior și care a dus-o pe masa de operație de două ori, pentru dou operații la plămâni. M-am uitat pe profilul ei de fb. Avea o maturitate pe care doar copiii care trec prin ce a trecut ea o au.

Știa că boala recidivase încă de când a venit la emisiune…Pentru a nu a apăsat niciunul dintre jurați vreun Golden Buzz…Și poate ar fi meritat. Acum e prea târziu entru ea. Acolo unde e, nici nu cred că-i mai pasă…A fost un exemplu de tărie, optimism, luciditate și maturitate. „Românii autalent„ merge, cum de altfel e firesc, înainte…probabil cu aceleași dansatoare la bară și pseudocântărețe”, a scris jurnalista pe contul său de Facebook.