Life

Ce salarii au Dani Oţil şi Răzvan Simion la Neatza. Matinalul de la Antena 1 i-a îmbogăţit

05.07.2020 | 18:19
Ce salarii au Dani Otil si Razvan Simion la Neatza Matinalul de la Antena 1 ia imbogatit
ADVERTISEMENT

De mai bine de 12 ani îți dau deșteptarea și te încarcă cu bună dispoziție cât să-ți ajungă pentru întreaga zi. Răzvan Simion și Dani Oțil, căci despre ei este vorba, prezintă unul dintre cele mai urmărite formate de televiziune și au milioane de telespectatori fideli.

Mămici, tătici, elevi sau studenți, cu toții încep diminețile cu matinalul lor. Nici nu ar avea cum să se întâmple altfel, în condițiile în care în platoul emisiunii își fac apariția de fiecare dată artiști îndrăgiți și vedete pe care moderatorii abia așteaptă să le „descoase”.

ADVERTISEMENT

În plus, „Neatza” este o foarte bună rampă de lansare pentru tinerele talente care nu sunt atât de cunoscute publicului larg. La o așa misiune dificilă, nu trebuie să ne mire că mai-marii Antenei 1 au grijă ca vedetele lor să fie plătite regește.

Răzvan și Dani s-au îmbogățit de pe urma matinalului pe care îl prezintă. Cei doi încasează sume fabuloase

Chiar dacă au evitat de fiecare dată să abordeze acest subiect, surse citate de libertatea.ro dezvăluie că îndrăgiții prezentatori încasează lunar peste 10.000 de euro. La o așa sumă, nu e deloc de mirare că se trezesc cu zâmbetul pe buze și reușesc să facă atmosferă încă de la prima oră a dimineții.

ADVERTISEMENT

Cât despre secretul longevității lor, ei bine, aflați că îi leagă o prietenie începută de pe băncile școlii. Da, ați auzit bine. Se cunosc din copilărie și prezintă de mai bine de 12 ani unul dintre cele mai urmărite formate din televiziunea românească.

Lui Dani Oțil îi merge bine și în lumea afacerilor. Ce profit a înregistrat firma care îi poartă numele

Dincolo de salariile încasate pentru matinalul pe care îl realizează zi de zi, cei doi își mai rotunjesc veniturile din evenimentele publice la care participă, fie că este vorba de spectacole, concerte sau alte ceremonii.

ADVERTISEMENT

În plus, Dani Oțil a pătruns cu succes și în lumea afacerilor, compania care îi poartă numele înregistrând un profit de aproape 60.000 de lei în 2019.Datele exacte sunt disponibile pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice.

Într-un interviu acordat în urmă cu câtva timp în urmă, acesta povestea că emisiunea pe care o moderează împreună cu prietenul Răzvan are un format original care se îmbunătățește periodic, în funcție de ideile fiecăruia dintre ei.

ADVERTISEMENT

Întregul proiect a fost gândit ca o discuție între doi prieteni care locuiesc împreună, alături de vecini de palier, dar și de diverse alte personaje. Astfel, „Neatza cu Răzvan și Dani” aduce în fața telespectatorilor personalități ale vieții publice, cântăreți, actori, sportivi precum și invitați cunoscuți la nivel internațional.

ADVERTISEMENT