Fotbal intern

Ce salarii au fotbaliştii de la CSA Steaua! Decizia conducerii înainte de startul sezonului în Liga 4

27.07.2018 | 18:06
Ce salarii au fotbaliştii de la CSA Steaua

Ce salarii au fotbaliştii de la CSA Steaua. Formaţia din Ghencea îşi propusese, la startul sezonului trecut, promovarea în Liga 3, însă calculele au fost date peste cap de Rapid Bucureşti, formaţie care i-a învins pe “militari” atât în play-off-ul din Liga 4, cât şi în finala pe Bucureşti din Cupa României.

Chiar dacă Florin Talpan a cerut ca CSA Steaua să fie înscrisă în Liga 3, Cristian Petrea, comandantul clubului, şi Marius Lăcătuş au cu totul alte planuri. Majoritatea fotbaliştilor folosiţi în sezonul trecut nu au rămas la echipă, iar plafonul salarial a scăzut.

Ce salarii au fotbaliştii de la CSA Steaua

Ce salarii au fotbaliştii de la CSA Steaua. În sezonul trecut, când formaţia din Ghencea a avut un buget de 150.000 de euro, cel mai bine plătit fotbalist al echipei câştiga 2.500 de lei pe lună. Conform libertatea.ro, în stagiunea de Liga 4, care va începe pe 4 august, cel mai mare salariu de la echipă nu va depăşi 1.800 de lei pe lună. Recent, Alin Predescu a declarat că este mai bine pentru CSA Steaua că va juca în al patrulea eşalon fotbalistic din România.

Ce salarii au fotbaliştii de la CSA Steaua
Ce salarii au fotbaliştii de la CSA Steaua