Sport

Ce salarii au Mamut și Dumiter, jucătorii care ţin FCSB în lupta pentru titlu! Planul lui Gigi Becali cu cei doi atacanţi. Exclusiv

Ivan Mamut și Andrei Dumiter vor continua la FCSB dacă echipa antrenată de Toni Petrea ia titlul. Nu va fi un efort financiar mare din partea lui Gigi Becali, salariile celor doi nefiind printre cele mai importante.
09.05.2022 | 20:23
Ce salarii au Mamut si Dumiter jucatorii care tin FCSB in lupta pentru titlu Planul lui Gigi Becali cu cei doi atacanti Exclusiv
Gigi Becali, alături de Risto Radunovic şi Ivam Mamut. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat cu 1-0 derby-ul împotriva Universităţii Craiova graţie golului marcat în minutul 86 de Ivan Mamut. Roş-albaştrii rămân în cursa pentru titlu, fiind la două puncte de liderul CFR Cluj.

Gigi Becali şi planurile de titlu: “Dacă luăm campionatul, și Dumiter, și Mamut rămân la noi”

Gigi Becali îşi face planuri pentru vară şi promite că în cazul în care FCSB va lua titlul, atacanţii Ivan Mamut şi Andrei Dumiter, care au marcat goluri decisive în acest play-off, vor continua alături de echipă:

ADVERTISEMENT

“Dacă luăm campionatul, și Dumiter, și Mamut rămân la noi. Bine, Mamut mai are contract cu noi, dar îi voi prelungi și lui Dumiter. Sunt câteva mii de euro. Noi dacă luăm titlul o să jucăm în grupele Europa League și luăm vreo 20 de milioane”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Ce salarii au Mamut și Dumiter, jucătorii care ţin FCSB în lupta pentru titlu!

Din informaţiile FANATIK, Ivan Mamut are un salariu lunar de 10.000 de euro. Atacantul adus de la Universitatea Craiova nu este în topul salariilor de la FCSB, având o treime din leafa lui Florin Tănase, cel care, cu 30.000 de euro lunar este lider la acest capitol.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali are încredere în potenţialul lui Ivan Mamut şi, drept dovadă, în momentul transferului i-a făcut contract pe două sezoane plus opţiune pe încă trei, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

Andrei Dumiter a fost transferat vara trecută de la Sepsi pentru 350.000 de euro. Din informaţiile noastre, atacantul are un salariu lunar de 7000 de euro, el evoluând în 22 de meciuri în actuala stagiune.

ADVERTISEMENT

Sigurjonsson, cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1! Câştigă 37.500 de euro pe lună

Efortul financiar al lui Gigi Becali nu va fi unul important, în condiţiile în care Mamut şi Dumiter au salarii destul de mici. Lefurile celor doi reprezintă ceva mai mult decât jumătate din salariul lui Florin Tănase sau Alex Chipciu, jucător care nu prea mai prinde echipa la CFR Cluj.

Cel mai bine plătit fotbalist din Casa Pariurilor Liga 1 este Runar Mar Sigurjonsson. Mijlocaşul încasează 37.500 de euro, însă a bifat doar 12 minute în acest play-off, nefiind în lotul celor de la CFR Cluj în ultimele 4 etape.

ADVERTISEMENT

Dumiter şi Mamut, decisivi în play-off pentru FCSB!

Cei doi atacanţi au ieşit la rampă în acest play-off în momente critice pentru FCSB. În etapa a doua din play-off, cu FC Argeş, Andrei Dumiter a adus victoria roş-albaştrilor cu un gol marcat în prelungiri.

În meciul de pe “Ion Oblemenco” a fost rândul lui Ivan Mamut să strălucească. Atacantul celor de la FCSB a marcat golul victoriei, cu călcâiul, în minutul 86. A fost prima reuşită pentru jucătorul croat.

CFR Cluj şi FCSB se luptă şi pentru potul din cupele europene!

Cu cele patru puncte aduse de golurile lui Dumiter şi Mamut, FCSB rămâne în lupta pentru titlu cu două etape înainte de final. Roş-albaştrii mai au de jucat împotriva celor de la Voluntari, iar dacă se vor impune, vor juca meci decisiv pentru campionat cu CFR Cluj.

Câştigătoarea titlului va participa în preliminariile Champions League, în timp ce ocupanta locului doi va merge în Conference League, diferenţa financiară dintre cele două competiţii europene fiind uriaşă.

  • 400.000 de euro este cota lui Andrei Dumiter
  • 1 gol are Ivan Mamut la FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,22 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: