ADVERTISEMENT
Life

Ce salarii sunt la Românii au Talent. Câți bani primesc Andra, Smiley și Pavel Bartoș

Autor: Andreea Stanaringa | 22.03.2021 | 21:56
Ce salarii sunt la Românii au Talent. Câți bani primesc Andra, Smiley și Pavel Bartoș
Ce salarii sunt la Românii au Talent. Câți bani primesc Andra, Smiley și Pavel Bartoș. Sursa foto: Instagram.com

Un sezon la „Românii au talent” le oferă juraților și prezentatorilor sume uriașe, salariul fiind mai mare decât premiul cel mare al concursului de talente, 120.000 de euro. Smiley și Pavel Bartoș câștigă destul de bine, chiar dacă sunt în plan secund în cadrul show-ului. 

ADVERTISEMENT

Cei patru jurați reprezintă figurile principale ale concursului și, implicit, salariul lor pe sezon este mare, nici suma câștigată de cei doi prezentatori nu este una de neglijat.

Sumele de bani încasate de întreaga echipă sunt destul de mari, dat fiind că preselecțiile se întind pe luni bune, la care se adaugă și semifinalele și marea finală, iar programul nu este deloc unul ușor.

ADVERTISEMENT

Ce salarii sunt la Românii au Talent. Câți bani primesc Andra, Smiley și Pavel Bartoș

Potrivit informațiilor oferite de capital.ro, Smiley câștigă 200.000 de euro pe sezon, în timp ce Pavel Bartoș încasează suma de 150.000 de euro.

Dacă prezentatorii câștigă mult, nici jurații nu au salarii mici pentru aparițiile dintr-un sezon la „Românii au talent”. De exemplu, Andra încasează 100.000 de euro pe sezon, în timp ce salariul lui Florin Călinescu se ridică la 250.000 de euro, relatează aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

În plus, Pro TV plătește în fiecare sezon taxa de licență a formatului emisiunii către compania care l-a inventat, dar și restul echipei din spatele camerelor, care se asigură că totul merge bine.

Din fericire, show-ul de talente este unul dintre cele mai urmărite de către români, astfel că se bucură de sponsorizări și publicitate pentru a-și asigura costurile din fiecare sezon.

ADVERTISEMENT

Postul TV plătește peste un milion de euro pe sezon pentru salariile echipei. Mihaela Rădulescu a fost în juriu doar un sezon, însă era plătită cu 250.000 de euro.

„Românii au talent” a debutat în anul 2011 pe Pro TV, iar de atunci este unul dintre cele mai urmărite emisiuni, așteptată cu sufletul la gură de români în fiecare an. În prezent, emisiunea se află la sezonul 11, iar din juriu fac parte Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Alexandra Dinu, cea mai nouă membră a echipei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!