Life

Ce salariu are Irina Fodor la America Express. Diferența dintre ea și Gina Pistol e uriașă

Irina Fodor prezintă deja America Express de ceva timp. Înainte de ea însă, la cârma emisiunii de la Antena 1 era Gina Pistol, iubita lui Smiley.
27.01.2023 | 22:10
Ce salariu are Irina Fodor la America Express Diferenta dintre ea si Gina Pistol e uriasa
Câți bani au primit Irina Fodor și Gina Pistol pentru America Express. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce a devenit mamă însă, Gina Pistol a renunțat la postul de prezentatoare tv, iar Irina Fodor a venit la cârma emisiunii.

Ce relație există între Gina Pistol și Irina Fodor

La un moment dat, au existat zvonuri în spațiul public conform cărora soția lui Răzvan Fodor i-a luat locul iubitei lui Smiley, însă Irina Fodor a decis să fie cât se poate de deschisă și să dezvăluie ce relație există între ea și blondină.

ADVERTISEMENT

Vedeta a confirmat atunci că ea și Gina Pistol sunt bune prietene, se întâlnesc la petreceri și nicidecum nu este vorba despre o concurență între cele două.

”De prietenie, ne cunoaştem de mulţi ani. Ne vedem la petreceri, povestim. Pot să spun că am fost de ambele părţi ale baricadei, ştiu şi cum se fac ştirile, ştiu şi cum e să fii în faţa reflectoarelor… ”, a declarat Irina Fodor, iar la rândul ei, Gina Pistol, a confirmat și ea același lucru.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, părerile au rămas împărțite, iar fiecare dintre urmăritorii show-ului America Express și-a ales prezentatoarea preferată.

Unii o preferă mai mult pe Gina Pistol, în timp ce alții o îndrăgesc pe Irina Fodor, pentru modul în care prezintă faimosul show.

ADVERTISEMENT

Câți bani au primit Irina Fodor și Gina Pistol pentru America Express

În ceea ce privește sumele de bani pe care Irina Fodor și Gina Pistol le-au încasat pentru proiectul America Express, se pare că între cele două este o diferență destul de mare.

Mai exact, informațiile din presă scriu că soția lui Răzvan Fodor ar primi de la Antena 1 suma de 10.000 de euro pentru a prezenta America Express.

ADVERTISEMENT

În condițiile în care show-ul se filmează pe o perioadă de zece săptămâni, suma finală pe care Irina Fodor o primește se ridică la aproape 25.000 de euro.

De cealaltă parte, Gina Pistol ar fi primit un salariu mult mai consistent de la Antena 1, pentru America Express. Înainte de a rămâne însărcinată, iubita lui Smiley ar fi încasat în jur de 18.000 de euro pe lună pentru postul de prezentatoare tv.

Și la fel ca și la Irina Fodor, Gina Pistol era plecată zece săptămâni pentru filmările show-ului și nu făcea nimic în plus, dar ajungea la aproape 45.000 de euro după un sezon America Express.

Amintim că show-ul America Express 2023 a început în urmă cu doar două săptămâni și au apărut deja zvonuri referitoare la cine ar fi marii câștigători. 

ADVERTISEMENT